Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nikad vitkija Stefany Hohnjec uživa u svom 'novom životu'

None Foto: Privatni album 2

Bivša prvakinja Hrvatske u ritmičkoj gimnastici i Miss sporta 2004. povukla se iz javnog života i okrenula se vjeri. I prijateljima taji ljubavni status

Stefany Hohnjec (31) već duže vrijeme izbjegava javna događanja.

Posljednji put pojavila se na eventu prošle godine kad je došla s dečkom. Njegovo ime tada nije htjela otkriti.

Stefany i dalje ni prijateljima ne otkriva svoj ljubavni status. No oni koji je vide na Sljemenu ili u neobaveznoj šetnji Zagrebom kažu da izgleda bolje nego ikad o čemu svjedoče i fotografije koje stavlja na društvene mreže.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

- Konačno je pronašla sreću u životu - kažu prijatelji bivše manekenke.

Stefany je naime u Zagrebu i Velikoj Gorici otvorila klub ritmičke gimnastike za djecu. Prethodno je dvije godine bila zaposlena u jednoj firmi u kojoj je radila kao menadžer za marketing i prodaju. Otvorenjem kluba ritmičke gimnastike ostvarila je dugogodišnji san. Stefany, koja se prije nekoliko godina povukla iz javnosti okrenula se vjeri.

- Vjerujem u Boga cijeli svoj život, ali tek nakon prvog odlaska u Tabor, uspjela sam to doživjeti na pravi način. Postala sam bolji čovjek sebi i drugima. Osjetila sam da je Isus živ u mom životu, da baš meni govori, da baš mene ljubi - rekla nam je nedavno bivša manekenka.

Komentari (118)
  • Nije valjda da i ona davi sve do kojih dodje sa svojim preobracenjem i vjerom...modus operandi tih svih sta se "okrenu" i pronadju u vjeri! :D ps.izgleda prestaro za 31 godinu.

    10. 12. 2017,   18:22
  • interesantno,kad vise nisu za nis,sve se okrecu bogu😂😂😂😂😂

    10. 12. 2017,   19:12
  • Nakon brojnih "modnih revija " na koje je odlazila u Dubai ili kako se kaže u njihovom žargonu "nosila je reviju" sada u molitvi i vjeri u Boga pokušava prodati svoje priče. Kako su se nosile "Dubai revije" jako dobro je poznato u tim manekenskim krugovima. Ideš na modnu reviju gdje ti ne trebaju gaćice i ostala odjeća već samo dobro raširi noge. Istu priču prodaje i Simona koja se sva predala Isusu, tu je i Vlašićka koja je u Božjim rukama i druge gluposti !!..

    10. 12. 2017,   18:57