Obavijesti

Show

Komentari 24

'Nikada ne bih bio s bahatom curom koja sluša narodnjake...'

'Nikada ne bih bio s bahatom curom koja sluša narodnjake...'
10

S većinom cura i nemam baš zajedničke interese. Kada bih morao birati koja mi fizički najviše odgovara to bi definitivno bila Petra, a karakterno Karla, priznao je Ronald

VIDEO

Nisam loš u zavođenju. Mogu pričati o svemu i imam solidan smisao za humor, otkrio nam je Ronald Sataić koji trenutno sudjeluje u zabavnom showu 'Ljepotice i genijalci'. Srca gledatelja osvojio je još nakon prve epizode, ali priznaje kako još uvijek niti jedna kandidatkinja nije pala na njegov šarm. 

- S većinom cura i nemam baš zajedničke interese. Kada bih morao birati koja mi fizički najviše odgovara to bi definitivno bila Petra, a karakterno Karla - priznao je Ronald koji je sa svojom partnericom Nicol u korektnim odnosima.

Između dugih veza i avantura, uvijek bi odabrao ozbiljniji ljubavni odnos, a ne krije da već ima i nekoliko obožavateljica. I dok većina žena sanjaju o noći provedenoj s Cristianom Ronaldom, nađe se i pokoja koja mašta prisnijem odnosu s hrvatskim Ronaldom. 

- Nađe se neka obožavateljica. Skoro svaki dan dobijem barem dva zahtjeva za prijateljstvo - rekao nam je simpatični Ronald i dodao kako nikada ne bi bio s djevojkom koja izlazi i sluša narodnu glazbu odnosno 'cajke'. 

Najduža veza trajala mu je godinu dana, a iz 'takta' ga može izbaciti kada je djevojka laže, vara ili konstantno prigovara i manipulira. 

- Nikada ne bih bio s djevojkom koja je bahata, arogantna ili manipulira. Koja želi da je sve po njenom ili s djevojkom koja bi me varala s drugim muškarcima. Ne bih bio ni s djevojkom koja sluša cajke, a pogotovo ne ako joj je to jedini glazbeni opus i jedina mjesto izlaska - rekao je Sataić. Kao najveću konkurenciju u showu vidi Karla i Helenu, jer su kako kaže, dosta složni, ali priznaje da su možda i zabavniji od Nicol i njega. 

TEŠKO IM JE ODOLJETI: Žene rođene u znaku Škorpiona su mamac za muškarce, ali ovaj znak ih premašuje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta