Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Niki Antolos dijagnosticirali su multiplu sklerozu: 'Svi se boje'

None Foto: Instagram 5

Pjevačica je javno progovorila o svojoj bolesti i zahvalila se i liječnicima koji joj pomažu u ovim teškim trenucima. Iako je sve ljude oko nje strah, kaže Nika, ona se ne boji

Pjevačica Nika Antolos (29), članica nekadašnjeg ženskog benda Feminnem, s pratiteljima i prijateljima podijelila je kako su joj liječnici dijagnosticirali multiplu sklerozu. 

- Prepala sam se jer već jedanaest godina znam po mjesec dana ne osjećati noge, ovaj put i na lijevo oko ne vidim, trne mi lijeva strana lica, umor je stravičan. Otišla sam napraviti MR i vidjela da nisam u krivu, imam šest lezija na mozgu i vratnoj kralježnici i želim konkretno mišljenje neurologa - izjavila je Nika za RTL.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Punkcija obavljena, multipla sad ziher potvđena. Prvi šut terapije primila. A sada On nastupa☝🏽♥️♥️♥️. U ringu mi u jednom kutu skupa protiv ovog dolje.♥️☝🏽✨ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ________________________________________________________ #citat #croatia #writing #writer #ljubav #sea #nikaantolosruban #bosnaihercegovina #srbija #ms #multiplesclerosis #quote #quotes #quotesoftheday #sayings #hrvatska #makedonya #zagreb #rijeka #izreke #god #girl #woman #photography #woman #jesus #citati #poetsofinstagram #poetrycommunity #poetry

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀•𝐍𝐢𝐤𝐚 𝐀𝐧𝐭𝐨𝐥𝐨𝐬• (@____nika_antolos____) on

Nakon što je progovorila o svojoj bolesti, pjevačica se javno zahvalila liječnicima koji joj pomažu u ovim trenucima. 

- Svi se oko mene nekako boje, valjda to uvijek bude tako. Ja ne, ja vjerujem u Boga i na meni je da vjerujem - ispričala je Nika za RTL. 

Nika se zbog rođenja kćeri Sienne maknula od karijere, ali se posvetila pisanju poezije koju zasad objavljuje samo na društvenim mrežama. 

Jurica Galoić/Pixsell | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Foto: Jurica Galoić/Pixsell

Prije dva mjeseca je progovorila o bračnoj krizi koju prolazi s Aleksejem Rubanom

- Trenutačno smo još uvijek zajedno, a dalje što će biti tko zna. To ćemo samo nas dvoje odlučiti, ali Aleksej je Siennin otac i to je broj jedan. Sve drugo je manje bitno. Terba raditi, treba se čupati jer brak nije uvijek divan i krasan, nije sve savršeno - ispričala je Nika.

Foto: Instagram/orijent

Od iste bolesti već šest godina boluje i Anđa Marić (41). Multipla skleroza je kronična upala i degenerativna bolest središnjeg živčanog sustava, a oštećenja mogu zahvatiti mozak i kralježničku moždinu. 

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

TJEDNI HOROSKOP: Lavovi će biti ispunjeni srećom, a kakav će nadolazeći tjedan biti ostalim znakovima zodijaka?

Komentari (40)
  • Sve češće se dijagnosticira ova bolest.

    25. 11. 2018,   20:02
  • Uh...uz probleme sa zdravljem i oni bračni..Sretno i ostani hrabra...

    25. 11. 2018,   19:56
  • ako ti vjera pomaže, drži se je!

    25. 11. 2018,   20:04