Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nikita im je draža: Stanari su Renatu izbacili iz Big Brothera

Big Brother poručio je stanarima kako nisu sami izabrali da se Renata Nemeček i Nikita Dajčer vrate u kući, ali da svejedno moraju izabrati koja će od njih napustiti kuću. Stanari su odllučili kako Nikita treba ostati

Renči, Renči, derali su se kandidati Big brothera dok je Renata Nemeček (30) napuštala show.

Renata i Nikita Dajčer (29) vratile su se u Big Brother kuću s ciljem da uvjere stanare da su ponovno dio showa te da će se opet boriti za glavnu nagradu, a Big Brother je odlučio odvojiti ih jednu od druge. Stanarima je poručio kako nisu sami izabrali da se Renata i Nikita vrate u kuću, ali da svejedno moraju izabrati koja će od njih napustiti reality.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

- Po meni Renči mora napustiti kuću. Nikita mi je zanimljivija i draža osoba, kao što svi znaju. Ne znam što bih rekao - ispričao je Antonio Orač i pogledao Renatu, koja ga je utješila kako joj ne treba pojašnjavati svoju odluku.

Marin Novaković (22) rekao je kako je njemu vjerojatno teže donijeti odluku nego stanarima koji su od početka u kući. 

- S Nikitom sam se više povezao i volio bih da ona ostane u kući - poručio je Marin. Dodao je kako će se nakon realityja svakako družiti i s Renatom i s Nikitom.

Foto: Promo

Većina stanara u glasovanju je odlučila da Nikita ostaje u realityju, a Renata ih je tješila kako razumije koliko im je bilo teško donijeti odluku.

- Nemojte mi davati ovacije - zaključila je Renata te stanarima zatvorila vrata koja vode u dvorište kuće. Stanari su je, ipak, bodrili dok je drugi put napuštala reality, a Renata im je pokazivala prosti prst i izašla iz kuće.

Nakon što su se upoznale u Big Brotheru i obje napustile kuću, Nikita i Renata postale su prijateljice. Prije nego što su se vratile u reality, bivša vojnikinja Renata krenula je kod Nikite na edukaciju iz kozmetike. 

NAKON BIG BROTHERA Bivše stanarke Nikita i Renata: Ana je folirant i velika glumica

- Željela bih se vratiti u BB kuću, ali samo ako bi i Nikita ušla - rekla je Renata prije nekoliko tjedana.

 

Komentari (16)
  • Grozna mi je ta, koliko puta te trebaju izbaciti da se ne vraćaš?

    28. 4. 2018,   11:16
  • Glupo..pa obje su bile premalo da bi se znalo koja je zanimljivija..

    28. 4. 2018,   12:00
  • Sustanarske ljubomorne na Renatu,ipak ima bolju straznjicu od svih njih tamo 😂

    28. 4. 2018,   09:51