Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Niko Kranjčar: Sad već jedva čekam veliko slavlje u Zagrebu!

None Foto: Davor Puklavec/Pixsell 4

PRVO DIJETE Nogometaš je bio uz suprugu na porođaju, a nakon rođenja Loree brzo je otrčao na trening. Simona i kćerkica dobro su i obje se izvrsno oporavljaju

Supruga Simona (31) u ponedjeljak ujutro u Londonu rodila je prekrasnu djevojčicu. Osjećaj je poseban. Presretan sam!, poručio je nogometaš Tottenhama glasnogovorniku hrvatske nogometne reprezentacije Davoru Gavranu. 

Niko Kranjčar (27), koji je uz ekonomisticu bio na porođaju, ubrzo je otrčao na trening. Dodao je da je sve odlično prošlo i da se njegove najdraže cure izvrsno oporavljaju.

- Djevojčicu ćemo nazvati Loree. Sad je najvažnije da su njih dvije dobro i jedva čekam da dođu kući. Slavit ćemo i u Londonu i u Zagrebu - poručio je Niko.

Nogometašu su prvi čestitali majka Elvira i otac Zlatko, koji je lani u studenome medijima prvi otkrio da mu je snaha trudna. Niko i Simona vjenčali su se u Zagrebu 2008., a u vezi su od 2004. godine.

Komentari (21)
  • Čestitke Simoni i tebi Niko!Niko ti si ponos svojih roditelja i uzor mladima jer malo je tako lijepih i uspješnih nogometaša a da su pri tom i pametni i kulturni!

    8. 3. 2011,   09:16
  • najiskrenije čestitke ovim predivnim ljudima! Ta curica je prava mala sretnica!

    8. 3. 2011,   10:53
  • Bože, prekrasnog li para! Ja im čestitam od srca!

    8. 3. 2011,   10:31