Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Niko Kranjčar sa suprugom Simonom očekuje prvo dijete

None Foto: Davor Puklavec/24sata 4

Hrvatski nogometni reprezentativac i njegova supruga Simona ne znaju spol bebe, koja će se roditi u veljači. Vjenčali su se u srpnju 2008. godine i žive u Londonu...

Sretan sam što ću dobiti još jedno unuče, ushićeno nam je rekao Zlatko Cico Kranjčar.

Nakon dvije godine braka hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar (25) i Simona Fistrić (31) postat će roditelji. Ekonomistica je trudna šest mjeseci, a rodit će u veljači. Par još ne zna spol djeteta, ali svi su sretni jer će Niko i Simona napokon postati roditelji. Lani je njegova sestra Lana, koja se udala za francuskog bankara Thibaulta Detreixa, rodila djevojčicu. Nogometaš i Simona zaljubili su se u Zagrebu 2004. godine.

- Niko me osvojio iskrenošću i toplinom. On je vrlo miran i staložen te razgovorom može riješiti svaku situaciju - govorila je Simona na početku njihove veze.

Dvije godine živjeli su zajedno, a u srpnju 2008. vjenčali su se u crkvi sv. Ivana Krstitelja u zagrebačkoj Novoj vesi, u kojoj su se vjenčali i Nikini roditelji. Žive u Londonu, gdje Niko igra za Tottenham. Dok Simona čuva trudnoću, Niko je u Čatežu na pripremama reprezentacije.

Cico: Jedva sam čekao da i Niko postane tata

Nogometni trener Zlatko Cico Kranjčar kaže da je jako zadovoljan jer su mu se djeca osamostalila. Nakon što se kći Lana udala i postala majka, želio je da i sin dobije dijete. Želja mu se ostvarila.

Komentari (15)
  • S R E T N O

    15. 11. 2010,   19:41
  • sretno! napokon neka lipa vijest u Hr...

    15. 11. 2010,   20:52
  • Sritno vam..

    15. 11. 2010,   20:24