Obavijesti

Show

Komentari 3

Nikol, Željko i Boris prvaci su u rastavljanju, ali ne i obrnuto

Nikol, Željko i Boris prvaci su u rastavljanju, ali ne i obrnuto
4

Oni su 'sami svoji majstori', ali često im sve ide pogrešno. Nikol ostavlja ključeve stana s unutarnje strane vrata, a Boris Kosmač mijenja žarulje i popravlja perilicu

VIDEO

 Željko Pervan (48) nije baš 'sam svoj majstor' kad treba ukloniti kvarove kod kuće, ali čim stigne na posao - postaje inženjer. Komičar svaki dan dolazi prije svih na posao kako bi se uvjerio da je s tehničkom opremom sve u redu.

- Sve sastavljeno rastavim pa opet sastavim - kaže komičar. Misli kako mu je to provjeravanje ostalo iz vojske jer je i tad bio zadužen za provjeravanje opreme. Željko se kod kuće ne posvećuje popravcima jer, kako kaže, samo smeta ukućanima.

Obitelj mu uvijek daje 'pomoćne' poslove zbog osjećaja lažne važnosti u obiteljskim akcijama. Ipak, zaključuje, najviše se drži svojeg studija u Jadran filmu. Komičar na posao dolazi prije čistačica jer u njegovu studiju sve mora raditi savršeno. 

Dečka zove u pomoć

Nikol Bulat (22) preselila se u novi stan poslije završetka showa 'Farma'. Šibenčanka ističe kako redovito obavlja kućanske poslove. Više puta pjevačica je ostavljala ključeve s unutarnje strane vrata pa nije mogla ući u stan. Sigurna je kako je to zbog njezine zaboravljive prirode.

- Imam protuprovalna vrata koja se automatski zaključavaju. Mislim da su se obližnji bravari već naviknuli na moje pozive - otkrila je bivša feminemka. Ipak, u takvim situacijama prvo se obrati dečku.

- Bilo je dana kad smo kroz prozore ulazili u stan - rekla je Nikol. Proteklih dana pregorjele su joj žarulje pa je počela skidati lustere kako bi ih zamijenila. Cijeli stan joj je u mraku pa se privremeno mora služiti svijećama. Ističe kako joj često iskaču osigurači, ali ih uspješno mijenja. Za pomoć nikad ne moli susjede, a na popravke je, kako kaže, potrošila dobro putovanje. Nikol složenije popravke prepušta stručnim osobama jer tad ima veći osjećaj sigurnosti.    

Ne zna sam pokrečiti zidove

Boris Kosmač (39) živi sam u Konšćici nedaleko od Samobora. Najviše ga izluđuje perilica suđa koju je više puta popravljao. Boris sam mijenja žarulje u kući. Svojedobno je napravio kratki spoj pa je cijela kuća ostala bez struje. Najradije se sjeća svojih soboslikarskih 'postignuća':

- S prijateljicom sam ličio zidove. Njezina ideja bila je da boju zagrijemo na štednjaku. Tako kuhanom bojom oličili smo zidove, ali je boja nakon tri dana pala. Zvao sam majstora. On je prijateljičinu ideju skupo naplatio. Usprkos svemu, Kosmač je i dalje 'sam svoj majstor'. Poput pravog frajera, Boris vodi brigu o svom automobilu. Provjeri ga svako jutro prije posla. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin