Obavijesti

Show

Komentari 26

Nikolina Pišek 'na tabletama' zbog grive: Grozi se ćelavosti

Nikolina Pišek 'na tabletama' zbog grive: Grozi se ćelavosti
4

Bivša televizijska voditeljica, tablete koje je i sama prigrlila u svoju svakodnevicu uzima barem dva puta na dan, a sve kako bi na vrijeme spriječila ispadanje kose ili ćelavost

VIDEO

Nekadašnja televizijska voditeljica Nikolina Ristović ex Pišek (42) nikad nije bila više okupirana svojom kosom nego posljednjih nekoliko dana. Već godinama vitku liniju održava tako da pazi na prehranu. Nakon što je nekoliko puta otišla pod nož kako bi promijenila izgled nosa i povećala usnice, sad se prebacila na tablete.

Naime, Ristović reklamira tablete za bujniju kosu pa je spremno pozirala sa svojom neukroćenom grivom koju je uparila jednako neukroćenim bujnim dekolteom. Bivša televizijska zvijezda na snimanju za preparate od kojih kosa raste spremno je izmjenjivala poze pred kamerom odjevena samo u baloner.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Very happy to be a part of your gang, @mister_x_hairspa ... wish you all the success you deserve

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Tablete koje je i sama prigrlila u svoju svakodnevicu uzima barem dva puta na dan, a sve kako bi na vrijeme spriječila ispadanje kose ili ćelavost. Voditeljica tvrdi kako uglavnom ne jede previše. I tako živi godinama. Iako je dobra kuharica te suprugu Vidoju Ristoviću i djeci redovito kuha, kad se jelo nađe na stolu, ona rijetko pretjera.

- Nema nekih tajni kad je u pitanju održavanje linije. Sve je u načinu prehrane i treningu. Mislim da ponekad mogu jesti koliko hoću jer brzo vratim željenu kilažu - objasnila je Nikolina prošle godine.

U restoranu naručuje biftek s rikolom koji je čisti protein koji izgrađuje mišiće, no ni njega ponekad ne pojede do kraja. Desert nikad ne naručuje. Vježba u teretani svaki dan. Čak i kad ide na put ili odmor, sa sobom ponese opremu za trening.

U teretani sat vremena trči sprint na traci kako bi sagorjela što više kalorija. Onda vježba s utezima pa zna podići i 90 kila za prćastu guzu. Prije treninga pije L-carnitin, koji sagorijeva masnoće i daje energiju za trening. Nakon treninga pije proteinske shakeove koji izgrađuju mišiće. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao