Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nikolina Pišek o braku: Vidoje me više ne doživljava ozbiljno

None Foto: Goran Stanzl/PIXSELL 7

Opuste se muškarci poslije nekoliko godina, ali to je dobro jer je teško održavati tenziju s početka. Najljepše je kad se pored nekog možeš opustiti i pustiti kočnicu, da ide samo svojim tokom, rekla je Nikolina

Nekadašnja televizijska voditeljica Nikolina Ristović ex Pišek (42) progovorila je o bračnom životu s Vidojem Ristovićem (40) za srpski Blic. Nedavno su ona i suprug, s kojim ima kćer Unu Sofiju (3), proslavili petu godišnjicu braka. Kako kaže Nikolina, imali su kratko okupljanje, ručak i druženje s prijateljima u Zagrebu. 

- Najljepše je kada si među svojima. Bilo je slatko - izjavila je. 

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Pišek je rekla kako ona i suprug vole jedno drugo obradovati poklonima.

- Više Vidoje mene, ali i to se smanjilo. Dosta je vremena prošlo i ne doživljava me više tako ozbiljno. Naravno da je lijepo obradovati nekoga poklonom, ali ne treba čekati neke posebne datume već to treba napraviti spontano - rekla je Nikolina te nastavila: 

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

- Opuste se muškarci poslije nekoliko godina, ali to je dobro jer je teško održavati tenziju s početka. Najljepše je kad se pored nekog možeš opustiti i pustiti kočnicu, da ide samo svojim tokom. 

Borna Filić/PIXSELL | Autor: Borna Filić/PIXSELL Foto: Borna Filić/PIXSELL

Vidoje je Nikolina točno u ponoć na godišnjicu braka iznenadio poklonom, putovanjem u New York. Kako je rekla Nikolina, odlazak u 'Veliku jabuku' je bila njezina velika želja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Three years now, my love... And still rockin'. ❤️ #happy #wedding #aniversary

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Par se vjenčao 2013. u Monte Carlu, a vjenčana kuma joj je bila poduzetnica Snježana Mehun (47). 

VIDEO LJUTITE MAČKE ZGROZIO SVE: Nije htjela ženu pustiti iz sobe, režala je i cvilila!

Komentari (53)
  • Brak iz ljubavi?

    29. 10. 2018,   07:49
  • Ne doživljava je ozbiljno jer ju je prozreo, razotkrij i shvatio da je ona samo plitka sponzora. A s sponzoru šarma je teško živjeti. Ostare a pamet ostaje pitka i njemu je jedino preostalo birati novu. To je Radeljak doveo do savršenstva.

    29. 10. 2018,   04:49
  • Vidoje je progledao...

    29. 10. 2018,   09:06