Obavijesti

Show

Komentari 44

Nikolina Pišek preboljela je prekid i tulumarila na Zrću

Nikolina Pišek preboljela je prekid i tulumarila na Zrću
8

Sa prijateljicom Snježanom Mehun, Nikolina je uživala u elektronskoj glazbi na novaljskoj plaži. Kaže da takve partyje voli još od srednje škole

VIDEO

Voditeljica Nikolina Pišek došla se zabaviti na novaljsku plažu Zrće prije povratka u Zagreb gdje je čeka cjelodnevno snimanje nove serije.
- Iako sam trenutačno okupirana glumom, voditeljskog posla se neću odreći. Mislim da ću sve to stići iako će biti naporno - kaže Pišek. Na popodnevni party u klubu Papaya došla je poslušati francuskog DJ-a Arna Costa.
- Svake godine navratim na Zrće jer je dobra zabava, a i u Zagrebu često odem na Jarun u klub Piranhu ili u Gjuru gdje sam počela izlaziti još u srednjoj školi - prisjetila se voditeljica. S njom je bila i vlasnica kluba Posh, Snježana Mehun koja također uživa u plesu.
- Rodom sam iz Karlobaga tako da sam od djetinjstva ovdje još dok nije bilo ni jednog kluba. Drago mi je ovo mjesto i voljela bih i ja uz more otvoriti klub Posh 2 - kaže Mehun. Uskoro će se udati za dugogodišnjeg dečka Mihaela Galekovića na egzotičnom otoku.
- Nisam odabrala vjenčanicu jer se ne zamaram detaljima. Kad dođete u ove godine nebitne su vam materijalne stvari na svadbi - zaključila je. I boksač Stjepan Božić s prijateljima iz teretane došao se isplesati.
- Inače ne slušam ovakvu glazbu, ali mi je super ovdje - rekao je dajući da uživa sam iako su ga neki mediji povezali s prijateljicom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu