Obavijesti

Show

Komentari 51

Nikolina uživala kada se Adam skinuo, a Nadia poljubila Luku

Nikolina uživala kada se Adam skinuo, a Nadia poljubila Luku
12

Nikolina i Adam su vrijeme kratili igranjem golfa, a poslije toga su se zabavljali uz boćanje iako ni jedno ni drugo nisu posebno vješti u tome. Njihov odnos nije postao ništa prisniji...

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakLuka mazi Nadiju: Jako sam se zaljubio u tebe. Posveti mi se...

U najnovijoj epizodi showa 'Brak na prvu' parovi iz odlaze na izlete koji bi im trebali pomoći da se zbliže, što je definitivno najpotrebnije Lidiji i Alenu. Dodatnu bombu dao je Alenov odgovor kako se ne sjeća svoje posljednje veze jer je bila loša, što je Lidiji bilo potpuno nejasno i smatra da to nije normalan odgovor odrasle osobe.

“Brak na prvu” RTL

- Nisam došla glumiti, a on ima taj neki strah, htio je ispasti neki savršen čovjek, pozitivac koji će pronaći savršenu ženu i odvest je kući - kazala je Lidija koja se nije mogla načuditi činjenici da Alen o svojoj bivšoj djevojci govori kao da je se ne sjeća.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
"Brak na prvu" RTL

Poslije nimalo uspješnog spoja u solani ostatak dana proveli su na plaži, gdje su puštali zmaja, no ni to nije prošlo bez incidenta. Lidiju je živciralo što je Alen sve radio po svom i nije slušao instruktora. Valentina i Marinko uživali su na raftingu, a ona je zadovoljno komentirala da voli muškarce koji odlaze u prirodu i uživaju u takvim izletima.

“Brak na prvu” RTL

- Valentina mi se stvarno sviđa - kazao je Marinko Valentini, ali ona je njemu otvoreno rekla kako joj je drag do granice prijateljstva i ništa više od toga.

- Mislim da si laže malo, zapravo, malo više si laže - kazao je Marinko uvjeren kako ipak postoje neki osjećaji s Valentinine strane.

Luka mazi Nadiju: Jako sam se zaljubio u tebe. Posveti mi se...
Luka mazi Nadiju: Jako sam se zaljubio u tebe. Posveti mi se...

- Za stepenicu više u našem odnosu morao bi biti malo manje djetinjast, posvetiti mi malo više pažnje i ne biti toliko nervozan. Ne znam zašto je toliko nervozan, ali takav je otkako smo se upoznali - zaključila je Valentina, a on smatra kako mu je ta nervoza ostala još iz vojničkih dana.

“Brak na prvu” RTL

Nikolina i Adam su vrijeme kratili igranjem golfa, a poslije toga su se zabavljali uz boćanje iako ni jedno ni drugo nisu posebno vješti u tome. Njihov odnos nije postao ništa prisniji, ali provode više vremena u razgovoru i upoznavanju.

- S moje strane nema nikakvih osjećaja, sve je to na prijateljskoj bazi - kazala je Nikolina kojoj ni romantična vožnja brodom nije pomogla da se približi Adamu.

No nakon što se Adam skinuo da se okupa u moru, Nikolina je zadovoljno zaključila:

- Adam dobro izgleda, ima dobro tijelo, moram priznati.

Nadia i Luka išli su na izlet u Rovinj, a čini se kako je početni entuzijazam polako splasnuo, barem kod Luke, pa je Nadia pokušala doznati o čemu je riječ.

- Pokušala sam izgladiti stvari, pitao me sjedim li na dva stolca. Što mu to znači? - pitala se Nadia dok je Luka uporno ponavljao da je dobro.

Na kraju je dočekao i ispunjenje svoje želje - Nadia ga je poljubila.

- Sad imate dokaz da se ostvari sve što jako želite - komentirao je zadovoljno Luka koji je ostatak dana proveo sa svojom dragom u zagrljaju na brodu.

Gordana i Milan svoj su dan proveli u idiličnom Motovunu, gdje su se pokušavali što više upoznati, a unatoč malim problemima poput Milanova ostavljanja odjeće posvuda, par dosta dobro napreduje.

- Jako je drag čovjek, divan je - kazala je Gordana, a nimalo manje oduševljen svojom partnericom nije ni Milan.

Gledatelji: 'Čekajte da Nikolina vidi Adamovu vinariju i BMW!'
Gledatelji: 'Čekajte da Nikolina vidi Adamovu vinariju i BMW!'

Drugi dan Milan je ispravio sve što je Gordani smetalo, ali se odlučio nakon doručka odmoriti što njoj nikako nije bilo jasno. Gordana i Dejan proveli su romantičan dan u Zadru i činilo se kako u njihovu odnosu baš sve ide po špagi. Razgovarali su o bivšim vezama pa je Dejan priznao kako je posljednju dugogodišnju vezu prekinuo prije više od tri godine i da je sad spreman za novu.

“Brak na prvu” RTL

- Već sam četiri godine solo i to mi je odgovaralo da prebolim sve, da se oporavim. U posljednje mi je vrijeme došla želja da budem s nekim - otkrila je Gordana.

Ipak, počele su prve naznake nevolja u raju pa je Gordana otvoreno priznala kako se počela malo udaljavati jer joj je sve postalo previše intenzivno. No Dejan je sve mirno prihvatio i rekao da razumije Gordaninu stranu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:35
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'