Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nikolinina računica: Traži tek smještaj, prvi nastup je džaba

None Foto: Privatni album 6

SA SELA NA BINU Natjecateljicu showa 'Ljubav je na selu' zvali su na gažu u kafić jer su je poželjeli gosti

Sasvim nam je slučajno pala na pamet ideja da ugovorimo nastup Nikoline Cvek kad je nekoliko susjeda iz ulice predložilo da je pozovemo, rekao nam je Elvis Jelinić, vlasnik kafića Luna u Trsteniku kraj Splita.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ugostitelj tvrdi da su s natjecateljicom showa “Ljubav je na selu” baš “pogodili”, pa im je pristala pjevati besplatno. Skromna Nikolina tako je od organizatora nastupa zahtijevala samo plaćeni smještaj u okolici Splita. Vlasnik kafića otkrio nam je da za Nikolinin nastup vlada velika potražnja.

SA SELA NA BINU Josip: Nikolina mi je zabranila da dođem na njezin koncert...

- Imamo mnogo upita. Već nam se javilo 500 ljudi jer su htjeli rezervirati stol u kafiću. Zbog toga smo odlučili Nikolinu pozvati još nekoliko puta u goste kako bi svi imali priliku čuti njen glas - rekao nam je organizator. 

Foto: Denis Lončar/privatni album Velika potražnja: Vlasnik kafića pozvat će je još nekoliko puta u goste jer je za njezin nastup velika navala

No Jelinić nam nije želio reći hoće li Cvek dodatne nastupe naplatiti, a njezin dečko Jovica nada se da će biti na jednom od koncerata.

VIDI OVO: 20 najboljih scena iz serije 'Sex i Grad'!

VIDI OVO: Bizarni seksualni običaji diljem svijeta

'LJUBAV JE NA SELU' Nikolina: Mene muška publika voli pa je Josip ljubomoran...

Foto: Denis Lončar/privatni album

VIDI OVO: Najbolja mjesta za seks.

Komentari (106)
  • Ajde jos razumijem sve, ali da joj na kraju necete nista ni platiti, to je bas dno dna...

    6. 6. 2018,   20:57
  • Pitam se koga sam ja to ovdje uvrijedila? Da li Nikolinu, ili dušebrižnike koji je ismijavaju? Obrisali su mi već dva realna komentara, i dobila sam žuti karton, zato što sam branila Nikolinino dostojanstvo? Kakva poruka se šalje u javnost ovim člankom, pitam se? Admine, stvarno ste me razočarali jer previše sam savjesna osoba, ne podnosim da se omalovažava ljude koji to ne kuže, zato su oni koji to čine najgore osobe, licemjeri koji time hrane svoj ego. Ako je itko trebao ovdje dobiti žuti karton onda je to novinar ovog članka, i trebali ste mu BANIRATI CIJELI ČLANAK. Eto, nadam se da će to netko i pročitati prije nego što mi komentar po treći put obrišete. Lijepi pozdrav!

    6. 6. 2018,   22:29
  • Zar stvarno više nema dostojanstva i barem malo morala da se ne sprdava s ovom osobom?

    6. 6. 2018,   21:13