Obavijesti

Show

Komentari 113

Nimfomanka: Jackie Kennedy seks je voljela više od JFK-a

Nimfomanka: Jackie Kennedy seks je voljela više od JFK-a
7

Nevinost je izgubila u liftu, bila je s mnogim muškarcima prije i tijekom braka s Johnom, a nakon njegove smrti spetljala se s njegovom braćom i mnogim drugima

VIDEO

John Fitzgerald Kennedy bio je poznat kao veliki zavodnik i ženskaroš. Njegova supruga Jackie uvijek je imala reputaciju uglađene dame, dražesne i ljupke žene koja je patila zbog njegovih afera. U biografiji 'Jacqueline Kennedy Onassis, A Life Beyond Her Wildest Dreams' Darwin Porter i Danforth Prince bivšu prvu damu Amerike prikazali su u dosad neviđenom svjetlu - kao nimfomanku. 

Jackie je, pišu, imala nezasitan apetit za seks isto kao i njen suprug John. Bila je strastvena i spavala je s mnogim muškarcima prije, tijekom i nakon JFK-a. Warren Beatty, Paul Newman, Gregory Peck, Frank Sinatra i Marlon Brando tek su neki od muškaraca koje je zavela i spavala s njima. 

Branda je odvela kući na večeru nakon što su se napili u jednom klubu. Pustila je ploču Waynea Newtona i plesali su. Čvrsto se stiskala uz njega. Bacio ju je na sofu i strastveno su se ljubili. 

- Prvo je čekala da je pozovem u krevet, ali kad je vidjela da to neću učiniti uzela je stvar u svoje ruke i pitala me želim li provesti noć s njom - napisao je Brando u svojim memoarima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Holden ju je naučio felaciju

William Holden Jackie je naučio oralnom seksu. Sestri je pričala da je William jako uredan i da joj je bio užitak pružati mu oralno zadovoljstvo. 

- Ako se nakon tjedan dana sa mnom vrati Kennedyju u Washington, on bi trebao doći i osobno mi zahvaliti zbog svega čemu sam je naučio - pohvalio se jednom prilikom Holden. 

Prijatelj bračnog para Kennedy, Gore Vidal, ispričao je da su John i Jackie zapravo igrali igru kad je bila riječ o seksu. I pričali su o svojim seksualnim eskapadama. 

Nevinost izgubila u liftu 

Jackie je nevinost htjela izgubiti što prije moguće. Izgubila ju je u liftu s Johnom P. Marquandom. Kad je dobila svoj prvi automobil, Mercury kabriolet, kovala je planove kako će dečke namamiti da se seksaju s njom. Oca je nagovorila da je pusti da studira u Parizu i tamo je počela njena 'seksualna renesansa'. 

Nakon putovanja sa sestrom po Europi i brojnih seksualnih iskustava zaposlila se u Washington Heraldu, radila je kao fotografkinja. Tada je i upoznala mladog senatora Johna Kennedyja. Prije JFK-a bila je zaručena s Ormandeom de Kayom, Johnom Hustedom i obojici se klela na vječnu ljubav. Obećanja, naravno, nije održala. 

JFK je bio loš ljubavnik

Nezadovoljna seksualnim životom u braku, Jackie je zadovoljstvo potražila u drugim muškarcima. Svađali su se i JFK ju je prisilno poslao u kliniku u Massachusettsu u kojoj su je elektrošokovima liječili od depresije.

- John nije bio dobar u krevetu. Uvijek je želio seks na brzaka i odmah nakon toga išao bi telefonirati, bio je opterećen poslom - povjerila se Jackie prijatelju. 

S Paulom Newmanom našla se u hotelu. Htjela ga je nagovoriti da u javnosti da svoju podršku Bobbyju Kennedyju s kojim je tada bila u vezi. Prijatelju Trumanu Capoteu povjerila se da joj je bilo jako čudno seksati se s Newmanom jer je imao isti penis kao njen pokojni suprug. Uz to, nije ga uspjela nagovoriti da podrži Bobbyja. 

S Tedom je ljubav vodila na dekici na travi

Nakon što je JFK 1963. ubijen, Jackie je bila u vezi s njegovim bratom Bobbyjem. Nisu se ni trudili sakriti aferu. Manje je ipak poznato da je paralelno s Bobbyjem i nakon njegova ubojstva Jackie imala aferu i s Tedom Kennedyjem. Goli su ležali na dekici na travi i vodili ljubav. Vidjeli su je ljudi koji su radili za Aristotlea Onassisa, tadašnjeg Jackienog zaručnika, i javili mu to, no on ju je svejedno oženio.

- Znao sam da je nakon Johnove smrti bila s Bobbyjem, no to me nije zamaralo. Znao sam da on ne može biti uz nju u svakom trenutku - otkrio je Ted Davidu Powersu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 113
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'