Obavijesti

Show

Komentari 4

Nina Badrić: Neki klinci su me tražili da ih vodim kući

Nina Badrić: Neki klinci su me tražili da ih vodim kući
5

Pjevačica je zahvalna na daru života koji je iza nje. Veliki je optimist pa pokušava zaboraviti sve teške trenutke u životu. Uskoro izdaje novi album

VIDEO

Članica žirija u showu 'Supertalent' Nove TV i pjevačica, Nina Badrić (38) kaže kako su je najviše rastužile majke koje su morale posuđivati novac za autobusnu kartu kako bi djecu dovele na audiciju i tako im ostvarile sve snove. Pjevačica je u listopadu objavila da se rastaje od Bernarda Krasnića. Bili su u braku tri godine. Iako je proživljavala osobnu dramu, Nina se u showu našalila da će joj kandidati ‘Duo štikla’ pjevati na svadbi, ako se opet bude udavala. Pomirili su se u travnju ove godine na Gibonnijevu koncertu u Zagrebu.

24sata: Prošle sezone natjecatelji su vas mnogo puta rasplakali u showu 'Supertalent' Nove TV. Što vas je dirnulo?
Mnogi kandidati su me dirnuli u srce, no samo je Mateo Ravlija iz Rijeke uspio izmamiti moje suze. Bilo je dirljivo gledati devetogodišnjeg dječaka kako se hrabro nosi s 'X' koji mu je dao Dubravko Merlić. U tom trenutku publika se dignula na noge i nagradila ga velikim pljeskom. Mateo je našao snage, skupio svoje dječje srce, dostojanstvo otpjevao pjesmu do kraja i zahvalio se Merliću. Za taj čaroban trenutak žive mnogi u ovom poslu.
24sata: Jeste li se sjetili svojih početaka?
Naravno, samo tada nije bilo reality showova koji vas brzo dižu u orbitu popularnosti kao danas. Mi smo prošli dug i trnovit put da bi stvorili ime i glazbeni repertoar. No mislim da su to čvrsti temelji jedne karijere. ‘Supertalent’ bi trebalo doživjeti kao dobru priliku za početak. Iza svega ionako mora stajati samo težak rad i daljnji trud.
24sata: Kakva vas sjećanja vežu za reklamu Ledolinu i dječji zbor Zvjezdice?
Imala sam 15 godina i bila sam cura s reklame. Tada mi je bilo najvažnije da mogu besplatno ući u Saloon i Kulušić jer su svi znali Ledolinu, ha-ha-ha... A kao klinci iz Zvjezdica već smo tada bili pravi mali profesionalci. Nakon što sam započela solo karijeru, svi su me znali kao ‘malu iz Zvjezdica’.
24sata: Što vas je rastužilo na lanjskim audicijama?
Rastužile su me tužne priče ljudi koji žive na rubu egzistencije. Poput majki koje su posuđivale novac za autobusnu kartu kako bi djetetu omogućile da ostvare svoje snove.
24sata: Razmišljate li o majčinstvu?
Obožavam djecu i odlično se ‘kužim’ s njima. Valjda zato što sam djetinjasta kao i oni. Sviđa mi se što djeca ne znaju lagati. Za razliku od nas odraslih, koji u životu kalkuliramo, njihov svaki zagrljaj je uistinu iskren.
24sata: Djeci ste uzor, prilaze li vam u showu i što vam kažu?
Poneka me se djeca srame pa mi kažu da me vole. Neki bi pak željeli da ih vodim kući, a neki da im kupim sladoled. Najbolji su!
24sata: Proslavili ste 38. rođendan. Možete li reći koji dio života vam je bio najteži, a koji najdivniji?
Zahvalna sam na daru života koji je iza mene. Velik sam optimist pa pokušavam zaboraviti sve teške trenutke u životu.
24sata: Uskoro ćete objaviti novi singl i album, pa kada to sve možemo očekivati?
Početkom rujna izlazi prvi singl koji će najaviti i novi album. Vjerujem da će se moj album naći u svim boljim trgovinama na benzinskim crpkama, ha-ha-ha.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega