Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nina Badrić uzela Višnju Pevec 'pod svoje': Ja se vama divim...

Višnja je u zadnjoj audicijskoj epizodi showa zapjevala 'Zar je voljeti grijeh' od Zorice Kondže i impresionirala žiri. Svi članovi su se na početku podignuli u foteljama, ali se Jacques ipak na kraju spustio...

Vi ste već zvijezda, ne znam što radite u ovom showu, rekao je Tonči Huljić (57) kada je na pozornicu 'Zvijezda' stala Višnja Pevec (56). Nakon što se ovog ljeta okušala u estradnim vodama i od pjesme 'Crna Višnja' pokušala napraviti hit, sad se u zvjezdano nebo pokušava vinuti i uz pomoć pjevačkog natjecanja. Višnja je u zadnjoj audicijskoj epizodi showa zapjevala 'Zar je voljeti grijeh' od Zorice Kondže (58) i impresionirala žiri.

- Ako možemo nešto ispraviti kod vas, to je vokal s manjim nedostacima - rekao joj je Petar Grašo.

Svi članovi žirija su se na početku podignuli u foteljama, ali se Jacques ipakj na kraju spustio.

-  Kada bi ostali kandidati imali vaše srce i posvećenost i želju da uspiju, bili bi bolji. Divim se vama i vašoj vjeri u ljude i dobro - rekla je gospođi Pevec Nina Badrić (46) te je uzela u svoj tim.

Pevec je javnosti poznata i kao supruga poduzetnika Zdravka s kojim je stvorila poslovno carstvo Pevec koje je kasnije propalo. Poslije poslovnog kraha, Pevec se počela baviti poljoprivredom. Ima 13 ovaca, a najdraže su joj Nera i Božana.

- Vi ste već poznati. Imate šarm, osmijeh, ljudima ste simpatični - zaključio je Grašo.

SHOW 'ZVIJEZDE' Mladi par raznježio žiri: Bruno je plakao dok je Ana nastupala

Osim Višnje, žiriju se svidio i mladi ljubavni par Bruno Banfić (21) i Ana Rovišan (22). - Nema ljepšeg nego vidjeti ljubav - rekao je Jacques Houdek (37) budući da je Bruno zaplakao za vrijeme Aninog nastupa. Jacques ih nije htio razdvojiti pa je odlučio mentorirati oboje.

'Ne žele biti pored Kate Middleton i princa Williama': Meghan i Harry sele iz Kensingtonske palače?

POGLEDAJTE VIDEO: Youtuberi zapalili set na regionalnom talent showu Videostar

Komentari (51)
  • Gledao sam prvi put večeras ovo čudo od showa,i onaj koji sve ovo režira se može sramiti,jer misliti da će netko ..... ovakve priče je zbilja da ne kažem šta.Čuj te fore,odmah su se svi digli samo zbog pjesme,a onda opće čuđenje cijelog žirija na njenu pojavu,a ono kao ne znaju da se prijavila....i onda ju još na kraju puste dalje(uz kritike na njen vokal,kako je ispala iz tonaliteta i slično),nema šta stvarno pošteno prema onima koji su ispali,a vjerovatno su debelo bolji od nje.....namješteno kao i sve kod nas.

    18. 11. 2018,   00:14
  • I ja joj se divim kako se uopće mogla prijavit.

    17. 11. 2018,   23:50
  • Jacque je hidraulika popustila

    18. 11. 2018,   07:02