Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nina Dobrev završila u bolnici zbog alergije: 'Dobro sam sad'

None Foto: Privatni album 6

Toliku zabrinutost ste izrazili nakon što ste vidjeli Julianninu objavu. Želim vam reći da sam dobro. U mom je životu ovo već postala rutina. Sve mi se ovo dogodilo već nekoliko puta jer sam sklona alergiji, rekla je Nina

Kanadska glumica Nina Dobrev (30) proslavila se nakon glavne uloge u popularnoj seriji 'Vampirski dnevnici'. U nekoliko godina koliko se serija snimala, Nina je skupila 'vojsku' obožavatelja na društvenim mrežama. Njezina prijateljica Julianne zabrinula je fanove nakon što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u bolničkom krevetu s maskom za kisik na licu. 

Foto: Privatni album

Riječ je o anafilaksi koja je ozbiljna alergijska reakcija koju može izazvati hrana, lijekovi ili neki drugi alergeni. 

- Toliku zabrinutost ste izrazili nakon što ste vidjeli Julianninu objavu. Želim vam reći da sam dobro. U mom je životu ovo već postala rutina. Sve mi se ovo dogodilo već nekoliko puta jer sam sklona alergiji. Alergična sam na puno toga i kad sam u akutnom stanju, ovisno o težini pojedinog slučaja ponekad to preraste u anafilaktički šok. - podijelila je Nina sa svojim pratiteljima. 

Foto: Privatni album

Dobrev se i zahvalila brojnim fanovima koji su joj neumorno slali poruke podrške putem društvenih mreža. 

Foto: Privatni album

- Jules je bila uz mene, liječnici su bili divni, vratila sam se kući i sada sam u redu. Cijenim vaše lijepe misli koje mi šaljete, dobro sam i ostat ću dobro. Grlim vas - zaključila je Nina. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 
Komentiraj, znaš da želiš!