Obavijesti

Show

Komentari 17

Nina Erak: Zbog razvoda braka već dvije godine imam PTSP...

Nina Erak: Zbog razvoda braka već dvije godine imam PTSP...
5

Razvod je uvijek bolan jer je popraćena velikim osjećajem krivnje. Od PTSP-a se oslobađam uz stručnu pomoć i pomoć prijatelja, a i ova serija i moj posao su mi dobra psihoterapija, ispričala je Nina Erak

VIDEO

Hrabra baka Zorka, koju glumi Nina Erak (63), osvojila je srca publike diljem regije u seriji 'Na granici'. Zorka u seriji vodi obiteljski posao, vješto šverca robu preko granica, pomalo podsjeća na šeficu mafijačkog klana, a zapravo je glavna u kompaniji s nesposobnim odborom. 

- Kada sam prvi put pročitala scenarij, zaljubila sam se u to lice. Jednostavno smo se pronašle, bila je to ljubav na prvi pogled. Serija je gledana jer nije kopija niti jedne druge serije, humor je integralan, lica su živa i čini nam se da svi poznajemo takve ljude. Odlično je napisana i odabir glumaca je pomno promišljen. Dajemo sve od sebe i to je naša publika prepoznala. Jedino što je neobično za naše podneblje je da žene vladaju, konačno da je i ženska perspektiva važna - rekla je Nina za Azra.ba.

Nina misli da privatno vjerojatno ima sličnosti za Zorkom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Inače joj ne bih valjda tako lako udahnula život. Nedavno mi se jedna žena u tramvaju zahvalila što je u seriji podsjećamo da mi žene moramo biti snažne i rekla je da joj se, gledajući me, to čini vrlo jednostavno. Ako i samo to poručujem sa svojom Zorkom, nije li to dovoljno? Inače sam mnogo mekša od Zorke, češće grlim i ljubim ljude oko sebe, a i zaplačem mnogo češće nego drugi ljudi, naprosto sam ranjivija - ispričala je. 

Nina se morala prilagoditi ulozi budući da je Zorka starija od nje 20 godina. Ipak, to joj nije bilo teško, a pohvalila je i tim koji je zadužen za sređivanje. 

Dvadeset godina ja lako dodam, ali u kazalištu Kerempuh trenutačno igram djevojku od 18 godina u kultnoj predstavi Bobe Jelčića 'Govori glasnije' i to bez maske. Sve se može ako ti je duša puna - objasnila je glumica. 

Nina iza sebe ima propali brak s Borisom Svrtanom (54), a njihov prekid joj nije dobro 'sjeo'.

- Razvod je uvijek bolan jer je popraćena velikim osjećajem krivnje. Sad su prošle dvije godine i imam PTSP, od toga se oslobađam uz stručnu pomoć i pomoć prijatelja, a i ova serija i moj posao su mi dobra psihoterapija - iskreno je ispričala Nina. 

MUŠKARCI SKROZ 'POLUDE': Kad im žene rade ovo, ne mogu se suzdržati 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden