Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nina Erak: Zbog razvoda braka već dvije godine imam PTSP...

None Foto: PIXSELL 5

Razvod je uvijek bolan jer je popraćena velikim osjećajem krivnje. Od PTSP-a se oslobađam uz stručnu pomoć i pomoć prijatelja, a i ova serija i moj posao su mi dobra psihoterapija, ispričala je Nina Erak

Hrabra baka Zorka, koju glumi Nina Erak (63), osvojila je srca publike diljem regije u seriji 'Na granici'. Zorka u seriji vodi obiteljski posao, vješto šverca robu preko granica, pomalo podsjeća na šeficu mafijačkog klana, a zapravo je glavna u kompaniji s nesposobnim odborom. 

- Kada sam prvi put pročitala scenarij, zaljubila sam se u to lice. Jednostavno smo se pronašle, bila je to ljubav na prvi pogled. Serija je gledana jer nije kopija niti jedne druge serije, humor je integralan, lica su živa i čini nam se da svi poznajemo takve ljude. Odlično je napisana i odabir glumaca je pomno promišljen. Dajemo sve od sebe i to je naša publika prepoznala. Jedino što je neobično za naše podneblje je da žene vladaju, konačno da je i ženska perspektiva važna - rekla je Nina za Azra.ba.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Nina misli da privatno vjerojatno ima sličnosti za Zorkom.

- Inače joj ne bih valjda tako lako udahnula život. Nedavno mi se jedna žena u tramvaju zahvalila što je u seriji podsjećamo da mi žene moramo biti snažne i rekla je da joj se, gledajući me, to čini vrlo jednostavno. Ako i samo to poručujem sa svojom Zorkom, nije li to dovoljno? Inače sam mnogo mekša od Zorke, češće grlim i ljubim ljude oko sebe, a i zaplačem mnogo češće nego drugi ljudi, naprosto sam ranjivija - ispričala je. 

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Nina se morala prilagoditi ulozi budući da je Zorka starija od nje 20 godina. Ipak, to joj nije bilo teško, a pohvalila je i tim koji je zadužen za sređivanje. 

Dvadeset godina ja lako dodam, ali u kazalištu Kerempuh trenutačno igram djevojku od 18 godina u kultnoj predstavi Bobe Jelčića 'Govori glasnije' i to bez maske. Sve se može ako ti je duša puna - objasnila je glumica. 

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Nina iza sebe ima propali brak s Borisom Svrtanom (54), a njihov prekid joj nije dobro 'sjeo'.

- Razvod je uvijek bolan jer je popraćena velikim osjećajem krivnje. Sad su prošle dvije godine i imam PTSP, od toga se oslobađam uz stručnu pomoć i pomoć prijatelja, a i ova serija i moj posao su mi dobra psihoterapija - iskreno je ispričala Nina. 

MUŠKARCI SKROZ 'POLUDE': Kad im žene rade ovo, ne mogu se suzdržati 

Komentari (17)
  • Ja dobio kad sam se ozenio

    24. 3. 2019,   22:42
  • Nismo svi isti. Netko okrene novu stranicu i ide dalje a netko pati godinama. Jedino što je sigurno treba proći neko vrijeme da se stvari slegnu.

    24. 3. 2019,   22:37
  • Gđa Nina prvo istinski trebamo zavoljeti sebe,nikada ne vjerovati u čovjeka preko mjere, na kraju zahvaljivati za sve ono što smo doživjeli i umjesto da nas to obeshrabri, trebamo se dati naučiti iz svake životne situacije....Nikoga ne optuživati kao osobu a djelo da, osuditi ako nije dobro....lp

    25. 3. 2019,   08:19