Obavijesti

Show

Komentari 5

Nina i Tarapana Band snimili su spot na otvorenom vagonu

Nina i Tarapana Band snimili su spot na otvorenom vagonu
11

Znam da u spotu izgleda atraktivno kad netko skače po vlaku dok juri, a mene je totalno uhvatila panika da ne padnem, ispričala je Nina koja je snimala spot u vlaku koji se kretao kroz slovenske planine

VIDEO

Nakon pjesme „Ja sam na te ponosan“ s Matom Bulićem (62) mlada grupa Tarapana Band predstavlja novi duet  „Genijalno“ s aktualnom slovenskom pop zvijezdom Ninom Donelli (21). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Velika pozornica ovogodišnjeg CMC festivala bit će im idealna prilika, kažu, da radoznaloj publici svojim scenskim nastupom otkriju kako su svojom glazbenom i ljubavnom pričom 'riješili' politički problem Piranskog zaljeva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pjesma obiluje motivima poput klape, rive i dobre pisme, što ćemo vam dočarati i na samoj bini u Vodicama. Na samom snimanju spota bila je izvrsna energija i dobra zabava, tako da nam nije bilo teško snimati čak ni scene koje su na prvu, u najmanju ruku, bile avanturističke, poput snimanja na samom vlaku s pogledom na natpis “na vlastitu odgovornost” - kaže Frano Pehar, pjevač Tarapane.

Za kadrove koji su snimani na vagonu unajmljen je čitav vlak i pruga samo za potrebe snimanja. Nina i Tarapana Band vozili su se na otvorenom vagonu, na vijaduktu visine preko 100 metara, vjetar je bio jak i bilo je vrlo rizično, jer na vlaku nije bilo nikakve ograde. Nina kaže da joj nije bilo svejedno.

- Iako se u spotu vidi da je vrijeme sunčano, zapravo je bilo jako hladno, pogotovo kad smo snimali scene na otvorenom vagonu, na vlaku u pokretu kroz slovenske planine. Smrzla sam se kao nikad u životu, a priznajem da sam se i smrzla od straha. Znam da u spotu izgleda atraktivno kad netko skače po vlaku dok juri, a mene je totalno uhvatila panika da ne padnem - priznaje Nina koja će ovo snimanje pamtiti cijeli život. No, strah je razbio Frano, i to čašicom domaće rakije.

- Cijeli život živim zdravo, uopće ne pijem, eventualno gutljaj ili dva šampanjca za Novu godinu ili rođendan, a na ovom snimanju sam prvi puta i okusila rakiju. Frano me nagovorio da 'drmnem' neku njegovu hercegovačku ljutu. Grozan mi je to osjećaj, ali očito sam 'drmnula' dosta jer mi se vrlo brzo vratilo raspoloženje i uspješno smo završili snimanje – sa smiješkom će Nina.

- Posebnost ove ljubavne glazbene priče jest i da je najveći dio spota sniman u Piranskom zaljevu, pa se slobodno može reći i kako su Nina Donelli i Tarapana band na svoj poseban način riješili goruće pitanje između dviju zemalja te ljubavlju i pjesmom pomirili Sloveniju i Hrvatsku - kaže autor pjesme Dušan Bačić. 

ŠOKANTNA KRALJEVSKA TAJNA: Kad je Diana rodila sina, evo što je Charles napravio

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac