Obavijesti

Show

Komentari 0

Nina Kraljić u novouređenom casinu izvukla dobitnika vozila

Nina Kraljić u novouređenom casinu izvukla dobitnika vozila
1

Gosti su se u iščekivanju izvlačenja rado fotografirali u SEAT corneru s modelom nove SEAT Ibize uz asistenciju zgodnih hostesa, za ovu prigodu posebno odjevenih u popularne race kombinezone

VIDEO

'BRZA i žestoka' zabava u novouređenom Luckia Casinu Zagreb, ove subote privukla je više od pet stotina gostiju, koji su pohrlili sudjelovati u nagradnoj igri koja je trajala samo dva dana, a nagrada je bila nova SEAT Ibiza. Među njima subilei brojne osobe iz zagrebačkog javnog života.

- Nije neobično organizirati nagradnu igru u kojoj je glavna nagrada automobil, no uobičajeno je da takve nagradne igre traju mjesecima te da u njima ispunite kupon i najčešće do izvlačenja dobitnika zaboravite da ste uopće sudjelovali, a vjerojatnost da ćete dobiti nagradu se naravno smanjuje dužinom trajanja jer je broj sudionika veći što igra duže traje. Stoga smo se odlučili napraviti uistinu Brzu i žestoku nagradnu igru, u suradnji s našim partnerom SEAT Hrvatska, i za vikend darovati novu SEAT Ibizu sretnom dobitniku - rekla je Nives Futač, marketing manager Luckia Casina, organizatora nagradne igre.

A kako bi veliko finale igre proteklo u što ugodnijoj atmosferi pobrinula se prva pobjednica showa 'The Voice', Nina Kraljić, koja je ujedno izvukla sretnog dobitnika Ibize.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nagradno izvlačenje uveličali su modni dizajner branda Duchess Antun Tin Brišar, modna blogerica Adriana Kuprešak,Tomislav Čop, Saša Muhek s novom djevojkom i brojni drugi gosti te poslovni partneri Luckia Casina.

- Veseli me što su organizatori odabrali upravo mene za prvi koncert u novouređenom Luckia Casinu i što sam večeras svojom 'sretnom rukom' razveselila nekoga novim automobilom - rekla je Kraljić.

Gosti su se u iščekivanju izvlačenja rado fotografirali u SEAT corneru s modelom nove SEAT Ibize uz asistenciju zgodnih hostesa, za ovu prigodu posebno odjevenih u popularne race kombinezone.

- Nema ljepšeg nego donijeti toliku sreću nekome – dobiti automobil u današnje vrijeme je uistinu velika stvar! Vjerujem da su se svi posjetitelji ove Brze i žestoke zabave odlično zabavili u ugodnom ambijentu novouređenog Luckia Casina, a mnogi su kućama otišli i s darovima koje je pripremio SEAT Hrvatska. Ipak je vrijeme darivanja - zaključila je Snježana Mehun, PR managerica koja je bila zadužena za promociju ovog događanja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'