Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nina Martina vježba i na Staru godinu: Ne planiram odustati...

None Foto: Privatni album 5

Trudit ću se u 2019. davati vam još bolji uvid u moj plan prehrane i treninge, odgovarati vam na pitanja kako bismo i vi i ja čim više i bolje napredovali. Volim vas sve, napisala je kandidatkinja showa

Bivša natjecateljica showa 'Život na vagi', Nina Martina Korbar (25) od treninga i zdrave prehrane nije odustala ni jutros. Iako je zadnji dan u godini, u teretani se pošteno oznojila, a sudeći prema fotografijama, ondje je provela čak dva sata. Svojim je fanovima zahvalila na podršci koju su joj pružali. 

Foto: Privatni albumI

- Trudit ću se u 2019. davati vam još bolji uvid u moj plan prehrane i treninge, odgovarati vam na pitanja kako bismo i vi i ja dalje zajedno čim više i bolje napredovali. Volim vas sve - napisala je Nina. 

Foto: Privatni albumI

Da joj je tjelovježba postala sastavni dio života, Nina je potvrdila i na Badnjak, kada je s pobjednikom ovogodišnjeg 'Života na vagi' Alenom Abramovićem (45) krenula u teretanu. U uspješnom topljenju kilograma pomaže im prošlogodišnja natjecateljica showa Jelena Putnik (36) koja im je postala osobna trenerica.

 

- Iako je Badnjak, trening je tu - napisala je Nina Martina i time dokazala kako ne propuštaju treninge čak ni zbog blagdana.

Istaknula je kako joj je drago što je na društvenim mrežama prati veliki broj onih koji su spremni promijeniti svoj život jer im ona u tome može pomoći svojim savjetima. Smatra kako je vrlo bitno raditi na sebi i psihički i fizički, jer od tuda zapravo sve kreće.

Foto: Privatni albumI

- Dan mi se još uvijek vrti oko treninga i želim da treninzi i zdrava prehrana ostanu svakodnevica do kraja mojeg života - izjavila je jednom prilikom.

Otkako su izašli iz kuće oboje pokušavaju motivirati što više ljudi da krenu s tjelovježbom. Nina Martina u reality show ušla je s 124 kilograma, a od izlaska iz kuće izgubila je čak 66 kilograma. Alen je izgubio najviše kilograma u povijesti showa. Uspio je smršavjeti 86,4 kilograma. Foto: RTL/kolaž

 

Komentari (10)
  • Bravo curo!

    31. 12. 2018,   22:04
  • I ja sam vjezbao za Staru Godinu i na Stefanje. Ko se oce dovest u red treba krenut u teretanu u 9 mj. I u kontinutetu vjezbat barem do 7 mj. Iduce godine ako hoce rezultate. S tim da je to doslovce ubijanje u teretani, i naravno pazit na prehranu cijelo vrijeme

    1. 1. 2019,   09:28
  • Ona se naslikava kakvo vjezbanje

    1. 1. 2019,   09:36