Obavijesti

Show

Komentari 73

Nina: Poljubac je prijateljski... Marijeva mama: Oni su skupa!

Nina: Poljubac je prijateljski... Marijeva mama: Oni su skupa!
5

Nina Martina i Mario svoju su bliskost vješto skrivali pred kamerama, no čim je show završio, u javnosti su se ponašali vrlo prisno. Mario je čak proslavio Novu godinu s Ninom u Zagrebu...

VIDEO

Što se tiče njih dvoje, Nine i Marija, oni su zajedno, rekla nam je Željka Mandić, Marijeva majka, koja je, tvrdi, šokirana sinovim odnosom s Ninom Martinom Korbar (25).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:00

Između bivših kandidata treće sezone “Života na vagi”, Marija Mandića (26) i plavokose Zagrepčanke, u showu se, kako nam kažu članovi njegove obitelji, razvio intenzivan odnos. Marijeva supruga Kristina ima sve manje strpljenja za flert, a to je podijelila i s prijateljima na Facebooku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Gospodični Nini Martini Korbar želim ugodno nedjeljno popodne s mojim mužem - napisala je Kristina proteklog vikenda, ali objavu je ubrzo obrisala. Kad smo je kontaktirali, promijenila je priču.

- Ovo je bilo napisano čisto iz ljutnje, većina nas u ljutnji kaže puno toga. I ono što mislimo i ne mislimo - rekla je i dodala kako ne želi veće probleme u braku te da demantira špekulacije o njihovoj vezi.

Nina Martina i Mario svoju su bliskost vješto skrivali pred kamerama, no čim je show završio, u javnosti su se ponašali vrlo prisno. Mario je slavio Novu godinu s Ninom u Zagrebu, dok je njegova supruga s djecom otišla u Njemačku k rodbini.

- Mario i ja smo samo super frendovi i tako je od prvog dana kuće. Isto kao i s Lukom i Alenom, s njih troje stvarno od prvog dana imam blizak i odličan odnos - rekla je Nina Martina na naše pitanje o njezinu odnosu s Marijem. Dodala je da im takvi “tračevi” štete, a na pitanje jesu li ona i Mario u vezi, nije odgovorila da nisu.

- Poljubac u obraz je ono... O čemu mi pričamo - objašnjavala je Nina prije nekoliko tjedana. Dodala je i kako ona stoji iza stava da su ona i Mario samo jako bliski prijatelji. Mario se, naime, nije javljao na naše telefonske pozive niti odgovorio na pitanja o odnosu s Ninom Martinom.

- Njihova veza se pokušava zataškati da show ne izgubi smisao. Postao bi samo loša kopija ‘Big Brothera’ - rekli su nam prijatelji obitelji Mandić nedugo nakon emitiranja finalne emisije showa “Život na vagi”. Marija je supruga podržala kad je bio u top pet kandidata koji su se u finalu borili za glavnu nagradu.

Po završetku showa supruga Kristina je na svom Facebook profilu napisala da je rastavljena.

- Još žive skupa, ali više nisu zajedno, to je sigurno - objasnili su nam obiteljski prijatelji.

Mario je u show ušao i govorio da želi smšavjeti kako bi postao profesionalni vatrogasac. Nina je skinula 84 kilograma pa je na dobrom putu da postane influenserica. Na društvenim mrežama fanovi joj govore kako ih inspirira svojom transformacijom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju