Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nina: Poljubac je prijateljski... Marijeva mama: Oni su skupa!

None Foto: Privatni album/instagram 5

Nina Martina i Mario svoju su bliskost vješto skrivali pred kamerama, no čim je show završio, u javnosti su se ponašali vrlo prisno. Mario je čak proslavio Novu godinu s Ninom u Zagrebu...

Što se tiče njih dvoje, Nine i Marija, oni su zajedno, rekla nam je Željka Mandić, Marijeva majka, koja je, tvrdi, šokirana sinovim odnosom s Ninom Martinom Korbar (25).

POGLEDAJTE VIDEO:

Između bivših kandidata treće sezone “Života na vagi”, Marija Mandića (26) i plavokose Zagrepčanke, u showu se, kako nam kažu članovi njegove obitelji, razvio intenzivan odnos. Marijeva supruga Kristina ima sve manje strpljenja za flert, a to je podijelila i s prijateljima na Facebooku.

Foto: privatni album

- Gospodični Nini Martini Korbar želim ugodno nedjeljno popodne s mojim mužem - napisala je Kristina proteklog vikenda, ali objavu je ubrzo obrisala. Kad smo je kontaktirali, promijenila je priču.

- Ovo je bilo napisano čisto iz ljutnje, većina nas u ljutnji kaže puno toga. I ono što mislimo i ne mislimo - rekla je i dodala kako ne želi veće probleme u braku te da demantira špekulacije o njihovoj vezi.

Nina Martina i Mario svoju su bliskost vješto skrivali pred kamerama, no čim je show završio, u javnosti su se ponašali vrlo prisno. Mario je slavio Novu godinu s Ninom u Zagrebu, dok je njegova supruga s djecom otišla u Njemačku k rodbini.

Foto: Instagram

- Mario i ja smo samo super frendovi i tako je od prvog dana kuće. Isto kao i s Lukom i Alenom, s njih troje stvarno od prvog dana imam blizak i odličan odnos - rekla je Nina Martina na naše pitanje o njezinu odnosu s Marijem. Dodala je da im takvi “tračevi” štete, a na pitanje jesu li ona i Mario u vezi, nije odgovorila da nisu.

- Poljubac u obraz je ono... O čemu mi pričamo - objašnjavala je Nina prije nekoliko tjedana. Dodala je i kako ona stoji iza stava da su ona i Mario samo jako bliski prijatelji. Mario se, naime, nije javljao na naše telefonske pozive niti odgovorio na pitanja o odnosu s Ninom Martinom.

- Njihova veza se pokušava zataškati da show ne izgubi smisao. Postao bi samo loša kopija ‘Big Brothera’ - rekli su nam prijatelji obitelji Mandić nedugo nakon emitiranja finalne emisije showa “Život na vagi”. Marija je supruga podržala kad je bio u top pet kandidata koji su se u finalu borili za glavnu nagradu.

Foto: Instagram

Po završetku showa supruga Kristina je na svom Facebook profilu napisala da je rastavljena.

- Još žive skupa, ali više nisu zajedno, to je sigurno - objasnili su nam obiteljski prijatelji.

Mario je u show ušao i govorio da želi smšavjeti kako bi postao profesionalni vatrogasac. Nina je skinula 84 kilograma pa je na dobrom putu da postane influenserica. Na društvenim mrežama fanovi joj govore kako ih inspirira svojom transformacijom.

Komentari (75)
  • e zato ja necu tako omrsaviti... postao bi svaler!

    12. 2. 2019,   08:26
  • Kad muški ima 26 godina i ženu i dvoje djece... pa taj puca ubrzo! Pitanje dana kad mu bu puknul film i sve ostavil... ima ih koji ustraju, ali je cijena dosta visoka! Čemu ženidba prije zrelosti, one prave? Prije tridesete se ne bi niti jedan muški trebal vezati zaozbiljno! Vlastito iskustvo vam to govori!

    12. 2. 2019,   08:49
  • Oh miss Nina ipak nije tako savrsena kakvom se prikazuje? 😁 Svepametna ,postena ipak zeli tudeg muza i oca dvoje male djece? A njega ne bih ni komentirala. Bljuc.

    12. 2. 2019,   12:17