Obavijesti

Show

Komentari 130

Ninu Badrić ne brinu zli jezici: Pa što i ako jesam Pepeljuga

Ninu Badrić ne brinu zli jezici: Pa što i ako jesam Pepeljuga
3

Veliki mi je kompliment ovakva izjava dotičnog stilista i dizajnera. U slučaju da me taj gospodin pohvali ja bih se uistinu zabrinula, rekla je pjevačica Nina Badrić

VIDEO

Zbog romantične haljine i ispale štikle na snimanju televizijskog priloga, srpski dizajner Saša Vidić (43) šovinistički se obrušio na Ninu Badrić (42). Neukusno ju je prozvao ‘Pepeljugom od sto kila’.

U plavoj haljini dizajnerice Matije Vujice, koja stoji 6500 kuna, pjevačica se pojavila na partyju u Beogradu.

- Veliki mi je kompliment ovakva izjava dotičnog stilista i dizajnera. U slučaju da me taj gospodin pohvali ja bih se uistinu zabrinula - rekla je Badrić. Stilist Neven Ciganović (43) tu usporedbu smatra pretjeranom.

- Ako nekome Nina izgleda kao Pepeljuga, onda me zanima kako je izgledala prije ponoći? Zašto nema tih fotki? - pita se Ciganović.

Dodaje kako je plava haljina s dubokim dekolteom prekrasna, no nije baš najbolji izbor za Ninu. Neven dodaje da pjevačici ne pristaje izgled à la Jennifer Lopez. Smatra da bi Nini ipak bolje pristajala neka opravica s rukavićima. Badrić je Matijinu haljinu vidjela u subotu na reviji i odmah ju je poželjela.

Sličnu haljinu s dekolteom u drugoj boji nosila je glumica Zrinka Cvitešić (35) na Sarajevo film festivalu prije dva mjeseca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 130
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin