Obavijesti

Show

Komentari 5

'Nisam se oko djece titrala da bih se titrala oko jedne Mateje'

'Nisam se oko djece titrala da bih se titrala oko jedne Mateje'
5

Mislim da sam najuzbuđenija od svih. Folklor obožavam i bavim se inače time, rekla je Edita i dodala kako Moslavina, po njoj, ima najljepše nošnje s najviše detalja

VIDEO

Ja nisam oko svoje djece toliko titrala da bi titrala oko jedne Mateje, rekla je Anica te dodala kako joj se ne da baviti razmaženim derištima. Srećko, Anica i Štefica u kuhinji su imali trač partiju, a na njihovom repertoaru našla se Matea. S druge strane, Ozren, Maja i Matea razgovarali su o odabiru prvog duelista te raspravljali o tome kome će dati šibicu.

- Ja nikad ne kalkuliram, ali ono vi ste prvi počeli tu nešto okretati se - rekao im je Ozren. Matea je zaključila da bi Štefica mogla odabrati nju za drugu duelisticu te sada nije sigurna u kojem dvoboju bi je mogla pobijediti. 

Na vijeću je odlučeno da farmeri moraju pripremiti priredbu i osmisliti program koji će predstaviti ljudima koji će im doći. S obzirom na to da je vrijeme za tjedan učenja, farmerima je u posjet došla voditeljica KUD-a Sanja kako bi ih podučila o tradiciji, nošnjama i prehrani nekada i sada te kako bi usporedili sadašnjost i prošlost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Veseli me cijeli zadatak i cijela ta priča - rekao je gazda Ozren te je dodao kako o svemu tome ne zna dovoljno, ali je spreman
naučiti. Sanja je tako na Editi i Ozrenu farmerima prvo pokazala narodne nošnje i što sve jedna nošnja sadrži. Jako sam uzbuđena.

- Mislim da sam najuzbuđenija od svih. Folklor obožavam i bavim se inače time - rekla je Edita i dodala kako je Moslavina, po njoj, ima najljepše nošnje s najviše detalja. 

No, nisu samo Edita i Ozren odjenuli narodne nošnje. Pred svakim farmerom našla se zapakirana nošnja iz kraja iz kojeg dolaze.

- Osjećaj je fenomenalan. Puno toga skriva ta nošnja, ali puno toga može i otkriti. Tako da se, u svakom slučaju osjećaš lijepo, bogato i moćno - oduševljena je Anica. Dok je Štefica priznala da je prvi put odjenula nošnju, Srećko se požalio na malo tjesnije hlače, no ipak je zadovoljan što nosi nošnju svoga karlovačkog kraja. 

Farmere je danas posjetio vlasnik ovaca. Zadovoljan Editinom i Sašinom brigom o njima, vlasnik Pero odlučio ih je nagraditi sa 100 dukata.

- Vesela sam jako. Kroz te dukate zapravo se vidi naš trud - zadovoljno je rekla Edita i dodala: „Svaka kritika i svaka pohvala je
dobrodošla.“

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život