Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Nisam Willova čuvarica, znam da ga privlače i druge žene'

None Foto: Facebook 3

Jada Pinkett-Smith nekoliko je puta pričala o tome kako ona i Will ne kontroliraju jedno drugo u braku. Otkrila je i da je djeci savjetovala da se ne vjenčaju

Iako je, nakon što je izjavila da ona i Will Smith (46) imaju otvoreni brak, tu izjavu pokušala ublažiti tako što je rekla da imaju 'odraslu' vezu, Jada Pinkett-Smith (43) sada je otvorila vrata novim nagađanjima o prirodi njihove veze.

- Ja nisam njegova čuvarica. On je odrastao čovjek - izjavila je u intervjuu kod Howarda Sterna te objasnila kako vjeruje u suprugov integritet i da zna kako on ne bi učinio nešto nakon čega se ne bi mogao pogledati u ogledalo.

- Razgovaramo o tome tko se kome sviđa i normalno je da ga privlače druge žene, ali to što mu je neka 'zapela za oko' ne znači da me ne voli ili da će me prevariti - rekla je.

Kazala je i da je mislila da je premlada za brak kada se prije 18 godina udala za Willa pa otkrila da je svojoj djeci, Jadenu (16), Willow (14) i Treyu (22), Willovom sinu iz prvog braka, savjetovala da ne ulaze u brak.

Komentari (33)
  • kakva je to otvorena veza, čemu je to veza pa makar i brak. i onda se kao vole i razumiju, pa ja neznam dali možeš voljeti nekoga tko je jučer bio u drugoj a ti ga sa smjeskom dočekaš ko lessie, jer si sretan što se ipak tebi uvijek vraća. čini mi se da ti ljudi uopće nisu odrasli, već izgubljeni u prijevodu.

    4. 6. 2015,   11:37
  • Evo dokaza da i vrlo sitne zene mogu biti itekako zanosne i zgodne ....... A plus jos ako imas andjeosko lice kao Jada .........gdje im je kraj ...

    4. 6. 2015,   09:29
  • kao da žene ne gledaju druge

    4. 6. 2015,   09:41