Obavijesti

Show

Komentari 169

Niski zavodnici: Ženama ne smetaju njihovi centimetri

Niski zavodnici: Ženama ne smetaju njihovi centimetri
12

Svaki od njih ima svoju 'vojsku obožavateljica', uspješni su, bogati i slavni. No ono što im 'nedostaje' u centimetrima nadoknađuju karizmom, šarmom i talentom

VIDEO

Al Pacino

Iako je u 78. godini, Pacino i dalje slovi kao jedan od najšarmantnijih glumaca danas. Dobitnik je Oscara, Emmyja i Tonyja, a ispred i iza kamere ljubovao je s najvećim ljepoticama. Glumac je visok samo 170 centimetara. Od početka karijere na glasu je kao veliki zavodnik, a nikada nije bio u braku. Pacino ima troje djece s učiteljicom glume Jan Tarrant te blizance s bivšom djevojkom Beverly D'Angelo. 

TIFF 2014 - Al Pacino Portrait Session

Tom Hardy

Rijetko kojoj ženi smeta glumčeva visina od 175 centimetara. Hardy je svoj glumački talent dokazivao u brojnim hvaljenim ostvarenjima poput 'Pobješnjeli Max', 'Lock', 'Pad crnog jastreba', 'Povratnik' i mnogim drugima. Hardy u nekim ulogama izgleda toliko golemo (Bane u 'Vitezu tame') da bi rijetko tko uočio da je nizak.

Vijest da je od 2014. u braku s kolegicom Charlotte Riley rastužila je mnoge njegove obožavateljice. Par ima dvoje djece. 

Dunkirk World Premiere - London

Tom Cruise

Jednom vrijeme, Cruise je smatran 'ultimativnim holivudskim zavodnikom'. Cruiseu je nekad smetala njegova visina od 170 cm pa je gotovo uvijek nosio isključivo cipele s petom. Posebne uloške, kao i cipele s petom, uvijek bi obuvao kada bi se fotografirao s bivšom suprugom Nicole Kidman koja je visoka 181 cm. 

Robert Downey Jr.

Nekadašnji 'zločesti dečko' Hollywooda visok 173 cm šarmirao je žene diljem svijeta, a povezivalo ga se sa slavnim ženama poput Marise Tomei, Caliste Flockhart, Winone Ryder i Sarah Jessice Parker. Već je godinama pri vrhu najplaćenijih glumaca u Hollywoodu, zahvaljujući Iron Man filmovima. 

The World Premiere of “Spider-Man: Homecoming”  – Arrivals – Los Angeles

Mark Wahlberg

Glumac visok 173 cm u filmova često pokazuje svoje impresivne mišiće, stoga malo tko dobije dojam da je nizak. Wahlberg je posljednjih godina jedna od najunosnijih zvijezda te je nizao hit za hitom. Osim glume, danas vodi i svoju tvrtku, a bavi se i produkcijom. 

Transformers: The Last Knight World Premiere - London

Jason Statham

Statham, visok 174 cm, velika je akcija zvijezda, bio je profesionalni sportaš te je izlazio s nekim od najljepših žena u showbizu. Vrata Hollywooda otvorila mu je ulogu u filmu Guya Ritchieja 'Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške' 1998. godine. U lipnju ove godine, Jason je dobio prvo dijete, sina Jack Oscara s glumicom i manekenkom Rosie Huntington-Whiteley. 

The Expendables 3 - Germany Premiere

Kit Harington

Glumac koji je srca osvojio kao Jon Snow u seriji 'Igra prijestolja' visok je 170 cm. No bez obzira na njegovu visinu, Kit se već godinama nalazi pri vrhu popisa najseksi muškaraca u showbizu. Neki kritičari čak su pisali da je Harrington 'preseksi' da ga se uzima za ozbiljno. 

Game Of Thrones Season Seven Premiere - Los Angeles

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 169
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama