Obavijesti

Show

Komentari 0

Nismo vjerovali, ali je istina: O 'Tetrisu' se stvarno snima film

Nismo vjerovali, ali je istina: O 'Tetrisu' se stvarno snima film
1

Nakon što smo početkom dvijetisućitih svjedočili pomami za snimanjem filmova po igrama, čini se da je ista u zadnjih nekoliko godina postala veća nego ikad prije

VIDEO

Prvotne vijesti da će se po jednoj od najpoznatijih igara svih vremena, 'Tetrisu', snimati film odbacili smo s jednom dozom smiješka, jer nam istinski nije zvučala kao istina. No čini se da producent Lawrence Kasanoff ima posve drugačije ideje te ćemo dobiti film o Tetrisu.

Ali ne samo da se planira snimanje takvog materijala, već Kasanoff planira napraviti cijelu trilogiju od osnovnog materijala. Kako nam nije jasno otkud mu materijal za snimanje tako ne razumijemo niti što sve namjerava smjestiti u tri filma.

- Idemo tako čisto zato što je priča koju smo zamislili odveć velika. Nije to kao da smo snimili sedam filmova, pa zadnji razdvojili u dva dijela da bismo još malo krvi iz toga izvukli. Jednostavno imamo veliku priču - rekao je producent.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kasanoff nije želio reći o čemu se u priči točno radi, kad je nužno podijeliti ju na tri dijela, no potvrdio je da nećemo vidjeti blokove kockica kako trče unaokolo na smiješnim nožicama.

- Radnja nek' ostane iznenađenje, ali u pitanju je veliki znan-fan film. Osmislio sam ideju dok sam razmišljao o stvaranju reda iz kaosa - pojasnio je Larry.

Premda su planovi već krenuli, još uvijek nema potvrđenih glumaca niti filmske ekipe niti datuma snimanja ili objave filma. Uz to, nije objavljeno niti ime scenarista. No ipak, koliko god nam se činilo da je ovo projekt koji nema budućnost, i čudnije stvari su se u Hollywoodu zbivale.

A u međuvremenu, ako ste stvarno željni filmova po igrama, u kinima trenutačno igra 'Warcraft: Početak', pa se možete počastiti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode