Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ništa od 150 milijuna dolara? Craigova budućnost je upitna

None Foto: Twitter/Screenshot 2

Kada je u listopadu 2005. godine objavljeno da će novog Bonda glumiti engleski glumac Daniel Craig, puno je buke nastalo u medijima. Nakon deset godina, Craig i dalje radi buku

Premda smo se nadali da nije tako, izgleda da su izvješća da je Daniel Craig dobio ponudu od 150 milijuna dolara za još dva filma o Jamesu Bondu bila u potpunosti neistinita. Kako se sada saznaje, nije samo u pitanju iznos koji je navodno ponuđen već je izašlo na vidjelo da takvu ponudu ne bi mogli dati samo producenti iz Sonyja, koji trenutačno imaju prava za snimanje filmova o najtajnijem agentu, već u takvoj ponudi mora sudjelovati Bond-Eon Productions, koji u stvari daje licence za snimanje djela o agentu 007.

Kako izvori trenutačno tvrde, Craigu nitko nije ponudio takav ugovor, a pregovori s drugim glumcima, koji bi nastavili franšizu, i dalje traju. Da podsjetimo, za novu eru Bonda trenutačno su planirani Idris Elba, Tom Hiddleston, Henry Cavill, Jack O'Connell, Richard Madden (Rob Stark iz 'Igre prijestolja'), Jamie Bell i Rupert Friend.

Uz to, prisjetimo se Craigovih izjava o 'rezanju vena radije nego glumiti Bonda ponovno'. Kako se priča, spomenute izjave su iznimno jako zasmetale glavnim i odgovornima za Bonda te bi se posve lako moglo dogoditi da mu se te izjave obiju o glavu. Stoga, premda glumac nije odglumio u svih pet filmova, koliko ih po ugovoru mora snimiti, poprilično je sigurno da ipak nećemo vidjeti Craiga niti jednom više u ulozi tajnog agenta 007.

Što će Craig sad, kada su mu ugovor i karijera na rubu litice, pokazat će vrijeme. A glede Bonda, možda stvarno je vrijeme za Jane Bond.

Tema: FILM

Komentiraj, znaš da želiš!