Obavijesti

Show

Komentari 1

Nisu ga baš primili dobro: Prvi kadrovi iz 'Aladdina' su ružni?

Nisu ga baš primili dobro: Prvi kadrovi iz 'Aladdina' su ružni?
1

Uloga koju je u animiranom filmu 'Aladdin' imao preminuli Robin Williams pripala je Willu Smithu. No nakon objave prvih kadrova iz filma, malotko je ostao oduševljen

VIDEO

Premda smo prvi video za nadolazeći Disneyjevu preradu animiranog hita 'Aladdin' vidjeli prije dva mjeseca, prve kadrove s glumcima objavio je časopis Entertainment Weekly tek nedavno. I dok je teaser video dobio podosta dobre kritike, fotografije koje su objavljene iznenadile su mnoge.

Stiže nam iz svemira: Omiljeni Autobot dobio je svoju priču
Stiže nam iz svemira: Omiljeni Autobot dobio je svoju priču

Glavni problem, kako se može bez problema vidjeti, jest taj da je 'Duh', kojeg glumi Will Smith, u stvari normalne puti. Malotko je očekivao takvu boju, umjesto plave koja je bila boja Duha u animiranom klasiku iz 1992. godine.

Iako je Smith na Instagramu objasnio da fotografije prikazuju Duha u ljudskom obliku i da će se zapravo pojaviti u plavoj boji u drugim dijelovima filma, zahvaljujući kompjuterskoj tehnologiji, negodovanje masa je ipak uslijedilo.

Na društvenim mrežama korisnici su dali svoje komentare.

Redatelj Ritchie je probao opisati pravi, kompjuterski generirani, izgled Duha. Usporedio ga je s ocem iz 70-ih godina 20. stoljeća.

- Bio je dovoljno velik da se osjeća kao snaga. Nije bio tako mišićav da je izgledao kao da broji svoje kalorije, ali dovoljno velik tako da znate kada je stajao u sobi - rekao je Ritchie.

Osim Willa Smitha u glavnim ulogama nalaze se mladi talenti, kojima će film svakako pomoći u daljnjim karijerama. Glavnu ulogu, onu Aladina, odnosno princa Alija, preuzeo je mladi Mena Massoud, koji iza sebe ima samo par televizijskih uloga, no bez filmskih. Naomi Scott je princeza Jasmine.

Preostale uloge glume lokalnoj publici donekle nepoznati glumci. Tako je Marwan Kenzari postao zlobni Jafar, dok je Navid Negahban uzeo ulogu Sultana. Ulogu Dalije, Jasmininog ljubimca, ima glumica Nasim Pedrad. Među nove uloge spada ona Billyja Magnussena, koji će postati arogantni princ Anders, a Numan Acar uzima ulogu Hakima, Jafarevog korumpiranog tjelesnog čuvara.

Spomenuti Guy Ritchie režira, s ciljem da 'Aladdin' u kina dođe krajem svibnja naredne godine. Nadajmo se da se redatelju neće ponoviti fijasko s filmom 'Kralj Arthur: Legenda o maču'. 

Kako ste vi doživjeli prve fotografije? Javite nam se u komentaru.

VIDI OVO! Sam u kući: Macaulay Culkin opet odglumio scene iz kultnog filma. Pogledajte kako izgledaju danas!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode