Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nisu htjeli razvod, no kraljica ih natjerala: Dosta je skandala

None Foto: Instagram/Facebook/YouTube 5

Iako je javnost smatrala kako je do razvoda braka došlo zbog toga što se Diana zaljubila u Hasnat Khana, Charles i princeza o tome su tek počeli razmišljati kad im je kraljica Elizabeta II. savjetovala da se razvedu

Nije tajna da brak između tragično preminule princeze Diane i princa Charlesa (70) bio sve samo ne brak iz ljubavi. Prije nekoliko godina izašla je priča kako je Charles bio užasnut idejom braka, a nije bio ni siguran da je Diana žena njegova života. Navodno je bivši par proveo strastvenu noć u vlaku, a princa Phillipa (98) to je uzrujalo te je sinu napisao pismo u kojem mu je naredio da odmah zaprosi tinejdžericu.

Također, Phillip je u pismu napisao kako se budući kralj ne poigrava sa ženama jer je to loše za imidž i da je vrijeme da se skrasi kako ne bi bilo posljedica jer je Diani oduzeo nevinost. 

Foto: PA/PIXSELL

Nedavno je Daily Mirror objavio je tekst o razvodu popularnog kraljevskog para u kojem je otkriveno kako se Diana uopće nije htjela razvesti od princa. Naime, Diana nije htjela da joj se obitelj raspadne te da njezini sinovi, princ William (37) i princ Harry (34) u budućnosti slijede njihov primjer.

Foto: Press Association/REUTERS/PIXSELL

Princeza Diana i sama je dijete razvedenih roditelja. Njezina majka Frances je supruga Johna ostavila radi drugog muškarca, što je šestogodišnju Dianu toliko šokiralo da je neko vrijeme prestala pričati i jesti, samo je sjedila na kućnom pragu i čekala majku. Upravo je zbog toga smatrala kako se treba boriti puno više da brak ne propadne. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako je javnost smatrala kako je do razvoda braka došlo zbog toga što se Diana zaljubila u pakistanskog kirurga Hasnat Khana (61), Charles i princeza o tome su tek počeli razmišljati kad im je kraljica Elizabeta II. (93) savjetovala da se razvedu jer su konstantni skandali narušavali ugled obitelji. Razvod je pokrenut 1992. godine, a finaliziran četiri godine poslije. 

ŠOKANTAN RAZLOG: Evo zašto Meghan Markle uvijek ima istu pozu u javnosti

Komentari (11)
  • nisu oni bili jedno za drugo , bila je nesretna u tom braku, trebala se davno razvesti

    23. 8. 2019,   18:02
  • Pokojna Diana mi je najdraža, najsimpatičnija, najjednostavnija...... zapravo sve najjjjj

    22. 8. 2019,   23:26
  • Kraljica nevinasce. Milo mi je.

    26. 8. 2019,   14:15