Obavijesti

Show

Komentari 31

Nisu izdržali: Milijana zgrabila Požgaja, strastveno se poljubili

Nisu izdržali: Milijana zgrabila Požgaja, strastveno se poljubili
10

Ne znam tko je ovdje gori. Milijana koja ima zaručnika ili Aleksandar koji je godinama u braku. Odvratno, samo su neki od komentara ispod video snimke

VIDEO

Milojko Božić (74) u sve je većim problemima u srpskom reality showu 'Parovi'. Aleksandar Požgaj (35) ne namjerava 'pustiti' njegovu 53 godine mlađu curu Milijanu Bogdanović (21) koja je, čini se sve više 'zagrijana' za oženjenog muškarca.

Zaigrana Bogdanović, iskoristila je trenutak, i dok nije bilo njezinog zaručnika u blizini, zgrabila je Aleksandra. Naime, tijekom tuluma, Milijana ga je strastveno poljubila, a niti njemu, čini se to nije teško palo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

- Ne znam tko je ovdje gori. Milijana koja ima zaručnika ili Aleksandar koji je godinama u braku. Odvratno - samo su neki od komentara ispod video snimke. 

I sinoć se u vili 'Parovi' odvila prava drama zbog fatalnog Požgaja. Tijekom emisije uživo, Milijana je sjedila pored Požgaja, a u jednom trenutku u krilo su mu sjele Natalija i Ivanija. Cijelo vrijeme provocirale su Milijanu i glasno se smijale. To nikako nije odgovaralo Bogdanovićki koja je izgubila kontrolu. 

Dohvatila je šalicu punu vode koju je prolila po svojim cimericama. Niti one nisu 'ostale' dužne pa su joj nekoliko sekundi nakon vratile istom mjerom. 

Voditeljica showa pitala je Milojka da li bi na vjenčanju sa Milijanom uzeo za kuma  Požgaja na što je on, na iznenađenje svih, potvrdno klimnuo glavom, prenosi Blic. Kasnije je Požgaj poželio zagrliti Milijanu, što je Milojka izbacilo iz takta pa ju je povukao za ruku. 

Pokretanje videa...

01:07

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...