Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nisu sami: Ove zvijezde tvrde da su vidjele izvanzemaljce

None Foto: REUTERS/PXL 5

Iako vlada mišljenje da su susreti s izvanzemaljcima prije svega nuspojava halucinacija pijanih i drogiranih zvijezda, neke poznate 'face' ipak su odlučile podijeliti svoja iskustva


Iako vlada uvriježeno mišljenje da su susreti s izvanzemaljcima prije svega nuspojava halucinacija pijanih i drogiranih zvijezda, neke poznate 'face' ipak su odlučile podijeliti svoja iskustva sa svijetom

Muhammad Ali

Foto: Pixabay/Merseyside Police Boksač Muhammad Ali (74) svojevremeno je tvrdio da je nekoliko puta vidio izvanzemaljce, ali da je najupečatljivije iskustvo doživio dok je joggirao u Central parku u New Yorku. Tada je na nebu vidio neobičnu svjetlost za koju je bio uvjeren da je NLO. Međutim, njegov prijatelj s kojim je trčao nije primijetio ništa neobično.

Od tada Ali je bio uvjeren da vanzemaljci postoje.

- Ako pogledate u nebo rano ujutro, možete vidjeti kako se izvanzemaljce igraju skrivača između zvijezda - rekao je svojevremeno slavni boksač.

Mick Jagger

PA/Pixsell | Autor: PA/Pixsell Foto: PA/Pixsell Za britanskog glazbenika Micka Jaggera (72) veže se jedna zanimljiva anegdota kada su izvanzemaljci u pitanju. Jagger je navodno bio uvjeren da postoji život izvan naše planete pa je u svojoj kući instalirao poseban sistem za detektiranje NLO letjelica. Također, svojevremeno je ispričao da je jednom prilikom na jednom festivalu 60-ih spazio i svemirski brod.

Robbie Williams

DPA/Pixsell | Autor: DPA/Pixsell Foto: DPA/Pixsell Kada je prije nekoliko godina u studiju snimao pjesmu 'Arizona', Robbie Williams (42) doživio je paranormalno iskustvo. Navodno se velika zlatna lopta pojavila ispred njega i zaustavila snimanje pjesme, a ovaj događaj ponovio se čak četiri puta. Glazbenik je nakon toga izjavio da je razmišljao o prekidu glazbene karijere kako bi se ozbiljnije posvetio istraživanju neidentificiranih letećih objekata.

John Lennon

You Tube | Autor: You Tube Foto: You Tube Legendarni glazbenik John Lennon opisao je u jednom intervjuu svoje iskustvo s izvanzemaljcima, koji su ga čak posjetili u njegovoj kući. Opisao ih je kao bića 'nalik bubama, s velikim plavim očima i malim ustima'. Lennon je čak tvrdio da su mu izvanzemaljci ostavili i jedan predmet, koji je glazbenik poklonio prijatelju.

David Bowie

REUTERS/PIXSELL | Autor: Reuters/PIXSELL Foto: Reuters/PIXSELL Susret sa izvanzemaljcima nije zaobišao ni nedavno preminulog glazbenika Davida Bowieja. Naime, on je tvrdio da je vidio 'neobičnu letjelicu iznad polja u Engleskoj', za koju je mislio da je 'ulaz u drugu dimenziju'. Bowiejevo iskustvo opisano je i u knjizi 'Laugh Gnostic'.

 

Komentari (45)
  • nakon kile kokaina su malo toga i vidjeli

    25. 2. 2016,   07:18
  • A 'bote, našli su koga i pitati.... još im samo Bare i Dujmić fale !!!

    25. 2. 2016,   08:42
  • Manje je važno da li su oni nešto vidjeli ili ne (pogotovo uzevši u obzir njihova česta "stanja"). Suštinsko je pitanje da li zaista vjerujemo da smo sami u ovom svemiru?

    25. 2. 2016,   08:02