Obavijesti

Show

Komentari 22

Nitko nije primijetio Baldwina: Njegova žena je 'izbacila' grudi

Nitko nije primijetio Baldwina: Njegova žena je 'izbacila' grudi
10

Alec je bio u uobičajenom izdanju noseći crno ležernije odijelo i košulju, ali njega je rijetko tko i primjećivao uz suprugu. Supružnici su uzeli večer za sebe ostavivši petoro djece kod kuće

VIDEO

Kada izađem s njom na večeru ili crveni tepih, ja sam nevidljiv. Hilariju svi fotografiraju, intervjuiraju, a onda se sjete mene i samo komentiraju: 'Oh, Alec ti si opet u emisiji 'Saturday Night Live, to je super', požalio se nedavno Alec Baldwin (60). Glumac je od 2011. u braku s fitness trenericom i wellness stručnjakinjom Hilariom Baldwin (34).

Alec and Hilaria Baldwin and Kathie Lee Gifford grab Craig

Aleca je 'mlađahna' supruga ponovno 'zasjenila' kada su otišli na večeru u restoran u Los Angelesu. Par je našao vremena za sebe uz sinove, četveromjesečnog Romea Alejandra Davida, Rafaela Thomasa (2) i Leonarda Angela (1) te kćer Carmen Gabrielu (4). 

Alec, Hilaria Baldwin and Kathie Lee Gifford grab Craig

Hilaria, koja je brzo vratila liniju nakon poroda, je privukla pažnju u 'maloj crnoj haljini' s dekolteom u kojem su se isticale njezine bujne grudi, a čini se da je i Alec gledao zapanjeno u njih. Fitness trenerica je obula srebrne štikle i istaknula svoje vitke noge. Alec je bio u uobičajenom izdanju noseći crno ležernije odijelo i košulju, ali njega je rijetko tko i primjećivao uz suprugu. 

Glumac je prije Hilarije bio u braku kolegicom Kim Basinger (64) s kojom ima kćer, modela Ireland (22). Baldwin je nedavno objasnio kako je ovog puta namjerno stavio na prvo mjesto obitelj umjesto karijere. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ @badgleymischka @harrywinston

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

- Moja supruga Hilaria i ja smo dobili četvero djece u četiri i pol godine. Imamo brdo male djece - istaknuo je Alec. Dodao je kako mu se sada posao temelji na njegovoj obitelji i kako je dobio neke ponude za filmove gdje su mu uvjetovali da napusti New York, gdje živi, na pet tjedana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The guys that work with me are amazed by my wife’s athleticism and strength. So am I. Follow her here @hilariabaldwin

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta) on

- Rekli su da moja obitelj ne može putovati sa mnom, da to nemaju u budžetu. I odbio sam jer ne želim biti udaljen od obitelji. Ako želite imati uspješan brak, morate biti zajedno - ispričao je glumac. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao