Obavijesti

Show

Komentari 40

Nives pokazala malog Olivera: 'Lipi živote, srce mi se smije...'

Nives pokazala malog Olivera: 'Lipi živote, srce mi se smije...'
12

Nema dalje od ovog. Puse od Olija, Gorana i Nives, istaknula je radijska voditeljica i zahvalila se na svim čestitkama na rođenju sina Olivera

VIDEO

Radijska voditeljica Nives Ivanišević (36) i bivši tenisač Goran Ivanišević (46) dobili su prošlog tjedna sina i dali mu ime Oliver. Nives se pohvalila na društvenoj mreži slikom njezinog prvog i Goranovog trećeg djeteta. 

- Lipi moj živote, srce mi se smije - napisala je voditeljica pokraj fotografije stihove 'Pjesme sreće' Nene Belana i Fiumensa. Istaknula je kako je to sljedeća stranica u njezinom životu i da sada vodi život mame. Usto se zahvalila svima na čestitkama. 

- Nema dalje od ovog. Puse od Olija, Gorana i Nives - dodala je voditeljica i stavila nekoliko srca iza svojih riječi. Prošlog tjedna su Nivesini kolege s Narodnog radija otkrili da su supružnici dobili sina i da su mu dali ime Oliver. 

- Dobrodošao, Oliver - napisali su. Nives je to prvo dijete, dok njezin suprug već ima dvoje djece iz braka s Tatjanom Dragović (40), Amber (15) i Emanuela (10). U prosincu prošle godine Nives Goran su se u tajnosti vjenčali, a ceremonija je bila u Zagrebu. Ubrzo nakon toga objavili su da čekaju prinovu, a Nives nikada nije skrivala da ima želju jednog dana postati majka. 

Nives i Goran uglavnom skrivaju privatnost, osim kada se voditeljica pohvali zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama. 

VIDI OVO! 7 razloga zašto je masturbacija zdrava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...