Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nives pokazala malog Olivera: 'Lipi živote, srce mi se smije...'

None Foto: Pixsell/Instagram 12

Nema dalje od ovog. Puse od Olija, Gorana i Nives, istaknula je radijska voditeljica i zahvalila se na svim čestitkama na rođenju sina Olivera

Radijska voditeljica Nives Ivanišević (36) i bivši tenisač Goran Ivanišević (46) dobili su prošlog tjedna sina i dali mu ime Oliver. Nives se pohvalila na društvenoj mreži slikom njezinog prvog i Goranovog trećeg djeteta. 

- Lipi moj živote, srce mi se smije - napisala je voditeljica pokraj fotografije stihove 'Pjesme sreće' Nene Belana i Fiumensa. Istaknula je kako je to sljedeća stranica u njezinom životu i da sada vodi život mame. Usto se zahvalila svima na čestitkama. 

Foto: Instagram/orijent

- Nema dalje od ovog. Puse od Olija, Gorana i Nives - dodala je voditeljica i stavila nekoliko srca iza svojih riječi. Prošlog tjedna su Nivesini kolege s Narodnog radija otkrili da su supružnici dobili sina i da su mu dali ime Oliver. 

Foto: Instagram/orijent

- Dobrodošao, Oliver - napisali su. Nives je to prvo dijete, dok njezin suprug već ima dvoje djece iz braka s Tatjanom Dragović (40), Amber (15) i Emanuela (10). U prosincu prošle godine Nives Goran su se u tajnosti vjenčali, a ceremonija je bila u Zagrebu. Ubrzo nakon toga objavili su da čekaju prinovu, a Nives nikada nije skrivala da ima želju jednog dana postati majka. 

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Nives i Goran uglavnom skrivaju privatnost, osim kada se voditeljica pohvali zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama. 

VIDI OVO! 7 razloga zašto je masturbacija zdrava.

Komentari (40)
  • "Nives i Goran skrivaju privatnost". E ova rečenica vam je najbolja. Vucara li se itko više od ovih po medijima

    10. 9. 2018,   21:03
  • Ludnica brale pa ovo je nevjerojatno. Rodila dijete, ma jeli to moguće? Šta će dada biti, hoce li se zemlja prestati okretati? Dragi Bože ovo nije moguće.

    10. 9. 2018,   19:20
  • Oliver? Nekako mi je to usiljeno.

    11. 9. 2018,   01:51