Obavijesti

Show

Komentari 86

Nives se zakopčala do grla, a Lana je skakutala golog trbuha

Nives se zakopčala do grla, a Lana je skakutala golog trbuha
50

Neke od najvećih glazbenih zvijezda zabavljale su publiku na glavnom zagrebačkom trgu na 'debelom minusu'. Koncert 'Želim život' Zaklade Ana Rukavina prikupio je milijun i 250 tisuća kuna

VIDEO

Humanitarni božićni koncert 'Želim život' Zaklade Ana Rukavina okupio je u utorak navečer u Zagrebu brojnu publiku, glazbene zvijezde i najistaknutije političare koji su sudjelovali u pozivnom centru humanitarnog događaja.

Već nakon petnaestak minuta koncerta humanitarni pozivi priskrbili su Zakladi novih 250 tisuća kuna, pa su organizatori njegov početak ocijenili vrlo uspješnim, a oko 23 sata mjerač je pokazao da je prikupljeno milijun i 250 tisuća kuna.

6
| Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/ilustracija

Koncert koji je obilježio jedanaest godina rada Zaklade ostvarili su neke od najvećih domaćih glazbenih snaga. Publiku su na 'minusu' zabavljali Ivan Zak, Boris Novković, Halid Bešlić, Indira, Crvena jabuka, Vatra, Miroslav Škoro, Maja Šuput i mnogi drugi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nives Celzijus (36) otpjevala je nekoliko svojih hitova u debeloj, zimskoj jakni, zakopčana do grla.

No njena kolegica Lana Jurčević (33) nije se previše obazirala na hladnoću, pa je za dobrotvorni koncert odjenula topić vojničkog printa i široku jaknu koju je držala raskopčanom. Zagrepčanka je tako golog trbuha bila 'najhrabrija' među zvijezdama. 

U pozivnom centru na pozive podržavatelja akcije javljali su se predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, predsjednik Vlade Andrej Plenković, predsjednik Hrvatskog sabora Goran Jandroković, brojni sadašnji i bivši ministri, saborski zastupnici te brojni drugi uglednici iz političkog i društvenog života. 

Zakladu Ana Rukavina iznjedrila je akcija nabavke skupih lijekova i eventualnog liječenja u SAD-u 29-godišnje novinarke Ane Rukavine i kao želja da se pomogne oboljelim od leukemije.

37
| Foto: Luka Stanzl/PIXSELL - ILUSTRACIJA
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...