Obavijesti

Show

Komentari 59

Sonja i Gordan će opet plesati: Pobijedili su u borbi 'otpisanih'

Sonja i Gordan će opet plesati: Pobijedili su u borbi 'otpisanih'
9

Šest parova koji su ranije ispali iz natjecanja borilo se za povratak u show 'Ples sa zvijezdama', a najviše bodova od žirija i publike kombinirano dobili su Sonja Kovač i njezin plesni partner Gordan Vogleš

VIDEO

Glumice Ana Vučak Veljača (32), Ecija Ojdanić (44), pjevačica Nives Celzijus (37), voditelj Davor Garić (38), pjevač Damir Kedžo (31) i blogerica Sonja Kovač (34) večeras će zajedno sa svojim plesnim partnerima imati priliku vratiti se u show 'Ples sa zvijezdama'. 

Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt prvi je par koji je napustio show, no već ove nedjelje imaju novu priliku pokazati koliko su talentirani u paso dobleu i tangu. Nives Celzijus i Mateo Cvenić također će izvesti paso doble, ali i slowfox. Ecija Ojdanić i Marko Šapina treći su par koji je napustio 'Ples sa zvijezdama', a sada je njihova prilika u izvedbama sambe i valcera. 

Borba za vraćanje u show: Na podij stižu Nives, Sonja, Ana...
Borba za vraćanje u show: Na podij stižu Nives, Sonja, Ana...

Par Davor Garić i Valentina Walme koji je gledatelje naviknuo na brojne akrobatske elemente u svojim koreografijama, ovaj put zaplesat će valcer i paso doble. Rumbu i quickstep za zadatak dobili su Damir Kedžo i Helena Janjušević, a par koji je ispao posljednje nedjelje, Sonja Kovač i Gordan Vogleš izvest će sambu i lyrical. 

Večer 'otpisanih' otvorili su oni koji su iz showa i prvi ispali. Ana i Mario plesali su tango. Od publike su dobili glasan aplauz, a od žirija pohvale i 31 bod. 

- Mi smo sami sebi bili za 10 i to je najvažnije - rekla je glumica. 

Nives i Mateo zaplesali su paso doble i zaradili samo 24 boda. 

- Ti jedeš studio tim svojim Beyonce kretnjama - rekla joj je Tamara, a Almira je rekla kako joj je ipak falilo stila. Kritičan je bio i Nicolas. 

Ecija i Marko zaplesali su karnevalsku sambu, a glumica je Tamari na kraju plesa poklonila kupus, kao podsjetnik na komentar žirija o njezinim nogama. Dobili su samo 20 bodova od žirija, na što je i publika glasno negodovala. 

- Uživala si, vidjelo se. Dosta si šetala, a volio bih da si više plesala - rekao joj je Nicolas, a da je falilo temperamenta konstatirao je Dinko. 

Valcer u izvedbi Davora i Valentine donio im je 29 bodova. 

- Ti si malo krut, ali Valentina omekšava situaciju - rekao je Nicolas, a da su bili solidni složio se i Dinko, koji ga je pohvalio da je dobar partner. 

Damir Kedžo i Helena zaplesali su dramatičnu rumbu, a zaradili su 29 bodova. 

- Jako lijepo, vas dvoje imate prekrasan moment. Zračite pozitivno - rekao im je Nicolas, no pjevač i Dinko sukobili su se oko shvaćanja konstruktivne kritike, a čini se da Kedžo smatra kako kod predsjednika žirija nema fer tretman te da prilikom ocjenjivanja padnu i ružne riječi. Upravo od Bogdanića par je dobio najlošiju ocjenu, samo šesticu. 

Sonja i Gordan zaplesali su lyrical i za to dobili 34 boda, najviše dosad. Njihov ples upotpunio je live nastup Jelene Rozge, kojoj je Sonjin otac poklonio veliki buket ruža.

- To je ples za tebe, bravo - rekao joj je Nicolas, a Dinko je komentirao kako su od svih parova povratnika bili najslobodniji. 

Drugi krug kaubojskim paso dobleom su otvorili Ana i Mario, poštujući redoslijed iz prve serije te zaradili 32 boda. 

- Drago mi je da si se vratila. Popravila si fokus i ovo je bilo dobro - rekla je Almira, a i Nicolas je izrazio zadovoljstvo viđenim. 

U svojem drugom povratku na pozornicu, Nives i Mateo su zaplesali slow fox inspiriran 'Bračnim vodama' te dobili 25 bodova za izvedbu. 

- Bilo je dosta grešaka, kao i obično kod vas, ali bilo je i duhovito - strog je bio Dinko, a Tamara je kroz smijeh zaključila da Nives ionako nije briga za ocjene i da žiri smatra luđacima. 

Drugi plesni izbor Ecije i Marka bio je otmjeni valcer, a za njega su dobili 23 boda. 

- Bečki valcer s balkanskim štihom - rekla je Tamara, a Almira je odlučila pohvaliti Ecijin izgled, ali kritiku joj je uputila jer sve skupa nije bilo lepršavije i rasplesanije. 

Davor i Valentina okušali su se u paso dobleu te zaradili komplimente i velikih 37 bodova. Dinko Bogdanić dodijelio im je prvu desetku večeri. 

- Rasturaš Gariću, izvježban si - rekla je Almira, a Nicolas se složio. 

Rasplesani quickstep bio je drugi ples u kojem su se okušali Kedžo i Helena. Čim su završili, Bogdanić je 'zakopao' ratnu sjekiru aplauzom na nogama. 

- Napokon je prevladao ples - bio je kratak Dinko te kasnije zatražio da se slobodno preskoči njegov red za komentiranje Damirovog plesa. Komplimenti su prštali od svih članova žirija, koji im je dodijelio 36 bodova. Čak tri desetke te samo šesticu od ipak suzdržanog Nicolasa. 

Sonja i Gordan posljednji su zaplesali na pozornici, i to sambu te za nju osvojili 35 bodova. 

- Malo si se držala previše unazad - rekao je Nicolas, a Tamara joj je rekla kako je večeras plesala potpuno opušteno i da je zato bilo dojmljivo. 

Na kraju su kombiniranim zbrojem glasova žirija pobijedili upravo Sonja i Gordan, koji će se tako već iduće nedjelje priključiti ostalim parovima u nastavku showa 'Ples sa zvijezdama'. 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana
NIŠTA OD POLUFINALA

Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana

Njezine afirmativne poruke i nježan pristup sigurno će nedostajati natjecateljima 'Zvijezde pjevaju', dok će njezinu poziciju između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje zauzet Nikša Bratoš