Obavijesti

Show

Komentari 16

'Nježni put' nakon kojeg slavni zaborave na ovisnost o seksu

'Nježni put' nakon kojeg slavni zaborave na ovisnost o seksu
14

Kevin Spacey prijavio se u kliniku 'The Meadows' u Arizonu gdje će proći kroz 45-dnevni program za liječenje od ovisnosti o seksu kojeg u klinici zovu 'Nježni put'

VIDEO

Nakon što ga je Anthony Rapp (46) prozvao da ga je seksualno napastovao kada je Rapp bio 14-godišnjak, Kevin Spacey (58) suočio se s nizom optužbi muškaraca koji tvrde da ih je uznemiravao dok su bili tinejdžeri ili u ranim dvadesetima. Kevinova hit serija 'Kuća od karata' otkazana je do daljnjeg, a produkcija je s glumcem prekinula suradnju. Oskarovcu su oduzete neke nagrade, a njegov posljednji film 'All the Money in the World' povučen je iz službene selekcije filmskog festivala na kojem je trebao biti premijerno prikazan. 

FILE PHOTO: Cast member Spacey poses at the premiere for the second season of the television series "House of Cards" at the Directors Guild of America in Los Angeles

Spacey se zatim prijavio u privatnu rehabilitacijsku kliniku 'The Meadows' u kojoj će proći kroz 45-dnevni program nazvan 'Nježni put' za liječenje od ovisnosti o seksu. 

U istoj klinici liječi se i producent Harvey Weinstein (65) kojeg je stotinjak žena optužilo za seksualno uznemiravanja, od kojih 13 za silovanje. Osramoćeni filmski mag izbačen je iz vlastite producentske kompanije, filmske Akademije, TV akademije koja dodijeljuje Emmyje, ostavila ga je supruga, a navodno se priprema i istraga te potencijalna optužnica za silovanje.

FILE PHOTO: Harvey Weinstein speaks at the UBS 40th Annual Global Media and Communications Conference in New York

'Livade' u Arizoni

Klinika 'The Meadows' ('Livade') smještena je 'usred ničega' u Arizoni. Prostire se na 57.000 m2, a boravak tamo stoji 200 tisuća kuna mjesečno. Spacey i Weinstein prolaze kroz isti program pa postoji mogućnost da su 'cimeri'. 

- Klinika zvijezde ne tretira drugačije nego ostale pacijente. Način liječenja jako se oslanja na grupni rad. Pacijenti često dijele spavaću sobu i nema iznimaka - kazala je bivša pacijentica klinike. 

Weinstein je nedavno viđen u restoranu u blizini klinike. Nosio je jeftinu plavu periku u nadi da ga neće prepoznati, no fotografi i lokalci su znali da je to on.

Klinika 'The Meadows' poznata je po svom strogom i iscprnom režimu. Pacijenti se bude u 5:30, nakon toga vježbaju tai-chi, meditiraju i mole se. Svakoga dana moraju odlaziti na grupnu terapiju, imati liječnički pregled, razgovarati sa psihoterapeutom te psihologom. Preko tjedna, imaju organizirane radionice umjetničkog izražavanja. 

- Potpuno vas rastave, a onda opet sastave, poput automobila - rekla je Tara Palmer-Tomkinson koja se tamo liječila od ovisnosti o kokainu. 

5
| Foto: The Meadows

'Raj' za posrnule zvijezde

U klinici se liječila i bivša manekenka Elle Macpherson od postporođajne depresije 2003. godine te je prošla kroz jednomjesečni program. Kate Moss u kliniku se prijavila 2005., nakon što je 'uhvaćena' kako šmrče kokain. 

The Fashion Awards 2016

Ovisnost o kokainu tamo je liječila i Donatella Versace 2004. nakon što je Elton John sazvao 'interventni sastanak' njenih bliskih prijatelja koji su je nagovorili da se prijavi u kliniku.

amfAR Gala 2017 - New York

Posrnula zvijezda golfa, Tiger Woods, ljetos se prijavio u kliniku za liječenje od ovisnosti o tabletama. Woods je rezervirao cijelo krilo klinike samo za sebe. Stručnu pomoć je potražio nakon što je u svibnju uhićen jer je vozio pod utjecajem opijata. Bivša supruga mu je prijetila oduzimanje skrbništva nad njihovo dvoje djece, a jedan od uvjeta je bio da se izliječi od ovisnosti. Woods se ranije liječio od ovisnosti o tabletama za spavanje, a da je ovisnik o seksu priznao je nakon što je u javnost izašlo desetak njegovih ljubavnica s kojima je varao suprugu. 

Golfer Woods leaves Palm Beach County court after he pleaded guilty to a charge of reckless driving in Palm Beach

U klinici je kroz program rehabilitacije prošla i Selena Gomez 2014. godine. Iako nije nikada otkrila zbog čega se prijavila u kliniku, centar 'The Meadows' ima program za liječenje mladih od ovisnosti i emocionalnih trauma. 

Singer Gomez poses at the third annual InStyle Awards in Los Angeles

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton
ČEKAJU PALAČU

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton

Prije velikih najava, Buckinghamska palača je bila poznata po tome što je upozorenja izdavala samo određenim urednicima u medijima

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'
MORAO JE

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'

Djevojka u dvadesetima radila je i za pokojnu kraljicu Elizabetu II. tijekom pandemije koronavirusa
VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom
ZAJEDNO U KUPOVINI

VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom

Kate Middleton pojavila se sa suprugom Williamom, a osmijeh nije skidala s lica. Nosila je sportsku modnu kombinaciju