Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nježnosti u krevetu: Između Boge i Anezi pali prvi poljupci?

None Foto: RTL 4

Prošlog mjeseca Big Brother im je pripremio romantičnu večeru, a i nakon toga su završili u krevetu. Splićanin je češkao pjevačicu u usponu te su si šaputali

Dok Nikola (23) i Anezi (31) tvrde kako su samo prijatelji, sinoć su njihovi stanari posumnjali kako između njih postoji ipak nešto više. Sinoć su osjećaji 'izbili na površinu' pa su u spavaćoj sobi nježno šaputali i mazili se.

Svoj odnos začinili su nježnim dodirima, a sudeći prema onome što su uhvatile kamere, Bogo i Anezi su se ljubili.

Foto: RTL

Prošlog mjeseca Big Brother im je pripremio romantičnu večeru, a i nakon toga su završili u krevetu. Splićanin je češkao pjevačicu u usponu te su si šaputali.

BIG BROTHER Nikola pisao o simpatiji Anezi: Gleda pišulince dok se tuširaju

Nikola je priznao kako gaji simpatije prema Anezi, a ona je rekla da mora povući crtu te da su njezini osjećaji prema njemu isključivo prijateljski.

Foto: RTL

Prije Boge, Anezi je 'ljubovala' s Lukom Rokom. S njim se prepeustila strastima te su se zaigrali ispod plahti. Ljubili su se zbog tjednog zadatka u kojem su stanari obarali Guinnessov rekord u francuskom poljupcu.

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell

- Ono što je mene privuklo je njegova nutrina, način na koji razmišlja. Međutim ono za što ne bi imala sekunde strpljenja vani je njegovo baljezganje - rekla je.

 

VIDI OVO: 5 razloga zašto maknuti bivše s Facebooka!

Komentari (53)
  • Ma nije to ništa. Ja sam danas skoro otišao na wc bez mobitela.

    22. 4. 2018,   20:50
  • Ova peca samo "piletinu"🐤🐣

    22. 4. 2018,   21:34
  • možda onda ne idspadne netko od njih dvoje u nedjelju:)ispast će marin..ali sada je već skoro kraj pa je produkciji svejedno ..

    23. 4. 2018,   08:04