Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Njima su doletjele rode: Slavni koji su se borili s neplodnošću

None Foto: PA, Reuters/PIXSELL, Instagram, kolaž

Ove zvijezde znaju kakav je pakao prolaziti sa svojim partnerom neuspješne umjetne oplodnje. Godinama su se borili s tim, ali nisu posustajali

Chrissy Teigen i John Legend

Vjenčali su se 2013. godine i pokušavali su godinama dobiti bebu. 

Foto: schreenshot 433 Instagram

- Bit ću iskrena, John i ja imamo problema. Da smo barem mogli dobiti dijete prije pet, šest godina, ali nismo. To je bio proces. Odlazimo kod liječnika - rekla je svojedobno.

Onda su 14. travnja 2016. dobili su kći Lunu Simone. 

Courteney Cox i David Arquette

Sa sada već bivšim mužem, popularna glumica iz serije 'Prijatelji', godinama je pokušavala dobiti dijete. 

67th Annual Golden Globe Awards | Autor: C3396/Press Association/PIXSELL Foto: C3396/Press Association/PIXSELL

Njezino tijelo nije moglo iznijeti trudnoću. Imala je nekoliko spontanih pobačaja, a poslije umjetne oplodnje dobili su djevojčicu Coco u lipnju 2004. godine.

Mark Zuckerberg i Priscilla Chan 

- Pokušavali smo dobiti dijete godinama. Imali smo tri spontana pobačaja. Puni ste nade svaki put kad saznate da ćete imati dijete. Počnete zamišljati kako će izgledati. Počnete planirati, a onda sve nestane. To je jako teško iskustvo. Većina ljudi ne raspravlja o pobačaju jer se brinu da će to utjecati na vaš odnos ili na njih same - kao da ste defektni ili ste učinili nešto da prouzrokujete to. Zato se borite sami... Nadamo se da ćemo dijeljenjem naše priče ljudima dati više nade koju smo mi osjetili i da će im pomoći da progovore o svojim iskustvima - objavio je tvorac Facebooka na svom profilu prije dvije godine. 

Mark Zuckerberg, founder and CEO of Facebook, and wife Priscilla Chan arrive on the red carpet during the 2nd annual Breakthrough Prize Award in Mountain View, California | Autor: © Stephen Lam / Reuters Foto: © Stephen Lam / Reuters

Iste godine dobili su prvu kćerkicu Maximu. Ove godine postali su roditelji malene August.

Brooke Shields i Chris Henchy

Glumica se borila s cervikalnom displazijom koja joj je otežavala začeće. Poslije umjetne oplodnje ostala je trudna, ali je imala spontani pobačaj.

'The Campaign' Premiere - Los Angeles | Autor: © Vince Flores/Press Association/PIXSELL Foto: © Vince Flores/Press Association/PIXSELL

- Bili smo slomljeni. Sve do tad, mislila sam da, samo zato što je vrijeme i što želim bebu, da će to biti lako - reklaje Brooke.

Dugo su se borili, ali su uspjeli. Rodila je dvije kćeri, Rowan 2003. i Grier 2006.

Komentari (7)
  • a angelina?... cijelo jato sletilo u dvorište...

    3. 11. 2017,   09:12
  • Sin ili Kčer takvog para su jedini prvi nasljednici što i nije tako loše.

    3. 11. 2017,   07:27
  • Kod vecine je to "odradio" lijecnik ;-)

    3. 11. 2017,   08:01