Obavijesti

Show

Komentari 9

NLO sletio na glavu Lady GaGe na dodjeli MTV-jevih nagrada

NLO sletio na glavu Lady GaGe na dodjeli MTV-jevih nagrada
6

ZAKASNILA JE Pjevačica je na dodjeli MTV-jevih nagrada nosila isti metalni šešir nalik letećem tanjuru kao Makaranka Kristina Šalinović na Pariškom tjednu mode

VIDEO

David Hasselhoff (59) zbunjeno se vrtio oko Lady GaGe (25) pokušavajući joj čestitati na osvojenoj MTV-jevoj nagradi u Belfastu. Zvijezda serije 'Spasilačka služba' jedva joj je poljubio obraz ispod metalnog šešira nalik letećem tanjuru. Neobičnu kreaciju francusko-španjolskog dizajnera Paca Rabanne prošli mjesec na Pariškom tjednu mode nosila je Makaranka Kristina Šalinović (21).

Lady GaGa imala je šest nominacija, a dobila je četiri nagrade. Jednu joj je uručila glumica Hayden Panettiere (22), a pjevačica joj se zahvalila zgrabivši je za stražnjicu. Zvijezdu serije 'Heroji' i bivšu djevojku boksača Vladimira Klička (35) na pozornici nije iznenadio ni nenajavljeni goli gost. Irski komičar David Monahan (40) protrčao je ponosno pokazujući spolovilo. Prekrio ga je rukama tek u razgovoru s Hayden.

- Mogli bi poslije otići na piće. Kao što vidiš, nisam ponio mobitel, ali pronaći ću te kad završi show - šalio se David, a Hayden je sklanjala pogled s njegova golog tijela.

Najveći pljesak publike preksinoć je dobio američki pjevač Justin Bieber (17).

- Hvala obožavateljima što su ostali uz mene unatoč svim sra.... koja kruže internetom - rekao je Justin primajući nagradu za najboljeg muškog i najboljeg pop izvođača.

Mariah Yeater (20) prošli tjedan optužila ga je da je otac njezina djeteta. Traži utvrđivanje očinstva. Justinova djevojka Selena Gomez (19) vodila je dodjelu.

Najbolji na europskom MTV-ju

Najbolja pjesma

Lady GaGa - 'Born This Way', bolja od Adele

Najbolji izvođač uživo

Katy Perry, pobijedila je Foo Fighterse i Coldplay

Najbolji novi izvođač

Bruno Mars, vole ga više i od Jessie J

Najbolji glazbeni video

Lady GaGa - 'Born This Way', zasjenila je Beyonce

Najbolji obožavatelji

Lady GaGa, zahvalila se svojim malim čudovištima

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin