Obavijesti

Show

Komentari 35

Noć glamura: Rozga se sredila, a Nina nije 'odjenula' dizajnera

Noć glamura: Rozga se sredila, a Nina nije 'odjenula' dizajnera
8

Moja haljina nije kreacija poznatog brenda, kupila sam je u Rimu. Spremala sam se nekih 50 min, a ostajem na partyju jer je šminka postojana, našalila se Nina

VIDEO

Časopis Story 17. rođendan proslavio je glamuroznim 'Story Hall of Fame' partyjem koji je okupio brojne celebrityje. Poput holivudskih zvijezda, naši pjevači, glumci, voditelji i influenceri satima su se spremali kako bi ostavili što bolji dojam na crvenom tepihu ispred Muzeja suvremene umjetnosti. Crvenim tepihom prošetala je i pjevačica Jelena Rozga (41).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jelena Rozga osvojila je nagradu za najbolji Storyjev editorijal ❤ #storyhalloffame #award #winner

A post shared by Story.hr (@story.hr) on

- Kada sam prvi put bila na crvenom tepihu imala sam tremu, ali sada sam već opuštena. Čak sam i naučila kako pozirati. Na šminku sam potrošila dvadesetak minuta, a na frizuru malo dulje. Nisam osoba koja se dugo sređuje - rekla je Rozga, koja je otkrila kako sprema novu pjesmu, točnije duet, ali još ne smije otkriti s kim.

Na party je došla i voditeljica Tatjana Jurić (37) koja je s glumicom Doris Pinčić Rogoznica (30) vodila cijeli program. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Doris i ja vodimo party, ali već smo uštiman tim. Što se tiče sređivanja za izlaske to uvijek traje kratko. Zbog prirode posla imam maksimalno dva sata za sređivanje. Na partyju kasnije ostajem. Nakon što se kamere ugase slijedi najbolji dio večeri - kaže voditeljica.

Među uzvanicima bili su sadašnji, ali i bivši natjecatelji showa 'Ples sa zvijezdama'. Ivan Šarić u društvu djevojke Korane Gvozdić, Josipa Pavičić (41) a nešto kasnije su došli i Slavko Sobin (34) i Gabriela Pilić

- Šminkerica mi je došla kući i našminkala me u nekih 40 minuta. Ostat ću na partyju, ali godine su učinile svoje i sve ranije idem kući. 'Ples sa zvijezdama' je prekrasan projekt koji ću pamtiti cijeli život. I dalje pratim emisiju, jedva čekam finale, ali nemam favorita - rekla je Josipa. Šarić nam je otkrio kako će na partyju ostati samo 45 minuta jer mora vježbati plesne korake za iduću epizodu. 

Zanimljivu kreaciju 'isfurala' je influencerica i glumica Sonja Kovač (34) koja nam je otkrila kako smatra da ima najoriginalniju kreaciju. 

- Čim sam kreaciju vidjela na reviji, znala sam da će biti moja. To je zapravo jedna kabanica ispod koje je haljina i top, i mislim da je baš primjerena za jedan ovakav događaj. Nisam vidjela ostale, ali moja mi je za sada najbolja - iskrena je bila Sonja.

Posebnu pozornost privukli su najpoznatiji reality par u Hrvatskoj, Hana Rodić (21) koja je zablistala u dugoj crnoj haljini i njezin partner Goran Jurenac (39). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Najboljim TV showom proglašen je "Gospodin savršeni" #storyhalloffame #award #winners

A post shared by Story.hr (@story.hr) on

- Za ovaj događaj sam se spremala dva sata, a Goranu je najdulje trebalo da napravi frizuru. Jedva čekamo party i drago mi je što je Goran tu, jer je inače stalno na putu. Što se tiče realityja, nemamo ništa u planu, ali s nama se nikad ne zna pa nas možda budete gledali ponovno - otkrila nam je reality zvijezda Hana. 

Među posljednjima je crvenim tepihom prošetao pjevač Luka Nižetić (35) u društvu Lane Jurčević (34). 

- Sam svoj majstor, do zadnjeg časa nisam znao što ću obući, a onda sam se sjetio ovog kilta kojeg imam odavno. Spremao sam se pola sata. Ostajem na partyju, jedva čekam - otkrio nam je Luka. 

Sa suprugom je stigla i uvijek dobro raspoložena pjevačica Indira Levak (45).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Indira Levak osvojila je nagradu za najbolju pjevačicu ❤ #storyhalloffame #award #winner

A post shared by Story.hr (@story.hr) on

- Osjećam se krasno, maturanti su me nosili na krilima ljubavi. Malo smo se veselili i pjevali, a za party sam se spremala pola sata. Idemo se veseliti, idemo rezati tortu - rekla je Indira. Uzbudljivu večer nije propustila niti Borna Rajić koja nam je otkrila što misli o društvenim mrežama. 

- Za izlazak se efektivno spremam dva sata, ali haljine isprobavam nekoliko dana ranije. Aktivna sam na društvenim mrežama za koje smatram da su jako bitne, kao nekada televizija. Mi smo ipak do kraja života samo djeca i moramo se s nečim igrati, društvene mreže su igre za odrasle - ispričala je.

Dobar provod nije htjela zaobići ni pjevačica Nina Badrić (46).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nina Badrić je zvijezda godine ❤ #storyhalloffame #award #winner

A post shared by Story.hr (@story.hr) on

- Moja haljina nije kreacija poznatog brenda, kupila sam je u Rimu. Spremala sam se nekih 50 min, a ostajem na partyju jer je šminka postojana - našalila se Nina.

Na party došla je i poduzetnica Snježana Mehun (48) koja je istaknula dekolte, a na kosi je napravila pletenice. Društvo su joj pravile Nives Celzijus (37) i Ecija Ivušić (32). 

Zagreb: Dodjela 17. Story Hall of Fame nagrada

DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i spavala po cijele dane

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje