Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Noćni klub u Beogradu otvorio vrata, pjevačice se zabavljaju

None Foto: PIXSELL/kolaž 9

Okupljene su zabavljale tamošnje pop-folk pjevačice, a klubovi se navodno drže svih propisanih epidemioloških mjera. U Srbiji je donedavno na snazi bio policijski sat, a sad je već sve kao nekada

Popularni noćni klub Shisha Hill u Beogradu započeo je sa svojom ljetnom sezonom, a građani koji u Srbiji donedavno nisu u večernjim satima smjeli ni baciti smeće ispred zgrade, sad ponovno izlaze u noćni provod, baš kao nekada. 

Beograd: Otvaranje ljetne sezone u noćnom klubu "Shisha hill" | Autor: ATA Images/PIXSELL Foto: ATA Images/PIXSELL

Sudeći po fotografijama iz kluba gostiju nije nedostajalo, a među okupljenima su se zabavljale o tamošnje pop-folk pjevačice Marina Visković, Edita Aradinović, Katarina Ostojić Kaya i Katarina Grujić.

Beograd: Otvaranje ljetne sezone u noćnom klubu "Shisha hill" | Autor: ATA Images/PIXSELL Foto: ATA Images/PIXSELL

Upravo Grujić je prije samo nekoliko dana proslavila 28. rođendan, a party naravno nije izostao. Katarina je počastila svoje prijatelje u jednom restoranu u Beogradu. Obećala je tada kako će poštovati sve higijenske mjere, a njezina je proslava bila 'pod povećalom'. 

  CAJKA SLAVI Okršaj dekoltea: Ludi tulum Katarine Grujić trajao do jutra

- Sve što sam sebi poželjela, već sam ostvarila. Pozvala sam samo sebi najbliže ljude jer sam savjesna i poštujem sve mjere koje su uvedene zbog korona virusa - rekla je pjevačica, a čini se da su Grujić i njezinim kolegicama sa scene izlasci poprilično nedostajali pa je nakon popuštanja mjera uslijedio ozbiljan ritam nadoknade noćnih provoda.

Komentari (44)
  • Pjevačice... ocete rec pevaljke 🙄

    22. 5. 2020,   21:22
  • E sad se fakat pitam gdje sam to, na kojem portalu 🙄

    22. 5. 2020,   21:05
  • Srbi su specifičan narod, cajke su im smisao života, to je važnije i od kruha, kakva korona, treba pevati, samo pevati :-)

    22. 5. 2020,   21:12
Message