Obavijesti

Show

Komentari 2

Nogometaši i klan Kardashian-Jenner najplaćenije su zvijezde

Nogometaši i klan Kardashian-Jenner najplaćenije su zvijezde
47

Uz nogomet Ronaldo, Messi, Neymar dodatno zarađuju na Instagramu, a na ljestvici najplaćenijih 'skinuli' su čak i Kylie Jenner, Kendall Jenner te Khloe Kardashian

VIDEO

Osim što zabija golove Cristiano Ronaldo (34) najplaćeniji je sportaš kada je u pitanju zarada za objavljenje reklame na Instagramu. Po jednom objavljenom postu zaradi 4,3 milijuna kuna dok se godišnje, tvrdi Forbes, ta cifra 'penje' na gotovo 316 milijuna kuna. Na Instagramu ga prati 188 milijuna ljudi.

Copa America Brazil 2019 - Semi Final - Brazil v Argentina

Dok Lea Messija (32) na Instagramu prati 54 milijuna manje. Argentinac tako za od Ronalda na Instagramu zarađuje dvostruko manje, odnosno tek 154 milijuna kuna godišnje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

02:28

Ronaldo se bacio i u manekenske vode, pa se golišavim fotografijama često hvali na društvenim mrežama dok je kod Messija to tek rijetka pojava. Njegovog profil posvećen je obitelji i nogometu. 

Prema Forbesovoj listi, žena koja najviše zaradi zahvaljujući Instagramu je Kendall Jenner (23). Na Instagramu je prati 117 milijuna ljudi, što je samo milijun fanova manje nego Messija. Zbog objava na svome profilu  'zgrče' gotovo 110 milijuna kuna godišnje. Unatoč tome što si može priuštiti sve na svijetu, a zlobnici će reći kako pritom ništa ne radi, Kendall nije uvijek zadovoljna. Manekenka tvrdi da se zbog svoje građe često nije osjećala ugodno u obitelji te da se bori s sigurnošću.

Za razliku od svojih sestara koje se diče oblinama i figurom, njezina manekenska linija uglavnom je donosila frustracije te se nije osjećala jednako lijepom i prihvaćenom. Kourtney (39), Kim (38), Khloe (34) i Kylie (21) stvarale su joj pritisak svojom pojavom. 

- Moje sestre imaju puno više oblina od mene. Imaju grudi, a ja ih nemam - požalila se Kendall. U međuvremenu je ipak prihvatila svoju 'posebnost' i okrenula ju u vlastitu korist. Voli raditi stvari drugačije od sestara i bolje se osjeća u svojoj koži. 

Na popisu se nalazi pjevačica Selena Gomez (27) koja na ovoj društvenoj mreži ima 159 milijuna pratitelja, a po objavljenoj fotografiji zaradi 555 tisuća dolara (oko 3,7 milijuna kuna) dok prema Forbesovoj ljestvici godišnje zahvaljujući objavljivanju fotografija zaradi 54 milijuna kuna. 

Ligue 1 - Bordeaux v Paris St Germain

Svoje usluge zna naplatiti i showman Neymar (27) koji po postu u džep spremi 668 tisuća eura, odnosno nešto manje od pet milijuna kuna. Po objavi inkasira 600 tisuća eura, prati ga David Beckham (44) sa 330 tisuća eura (oko 2.5 milijuna kuna) dok se ta cijena godišnje penje na 67 milijuna kuna. 

Na Forbesovoj top deset ljestvici nalazi se i Zlatan Ibrahimović (38) koji po objavi zaradi 185 tisuća eura, a posebno ga cijene na američkom tržištu pa tako godišnje zaradi do 30 milijuna kuna.

Na osmom mjestu je najmlađa milijarderka na svijetu Kylie Jenner (22), zatim Ronaldinho (39) , a na posljednjem mjestu nalazi se i Khloe Kardashian (35).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:01

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'