Obavijesti

Show

Komentari 5

Nos joj je na početku karijere bio prepreka, a sad je prednost

Nos joj je na početku karijere bio prepreka, a sad je prednost
7

Ravnopravna je s Robertom Englundom koji je odigrao Freddyja Kruegera te s Christopherom Leejem kojeg publika pamti kao Drakulu. Takvi glumci vas jednostavno hipnotiziraju, rekao je redatelj Hardy

VIDEO

Rekli su mi da si pronađem drugi posao jer neću imati uspjeha u glumi, prisjetila se Bonnie Aarons (39). Glumicu je javnost zamijetila u najnovijem hororu “Časna” u kojem je utjelovila čudovište Valak koje se nalazi u časnoj sestri. Film je najavljen kao najmračniji i najsablasniji nastavak najstrašnije franšize ikad, a u prvom vikendu prikazivanja u Americi je zaradio više oko 338 milijuna kuna.

 

Horor je diljem svijeta, od premijere u kinima 7. rujna, ostvario čak milijardu i 800 milijuna kuna dobiti. Zarada “Časne” je dojmljiva s obzirom na to da su u snimanje uložili oko 127 milijuna kuna. Bonnie je publika već prozvala “kraljicom horora”, a ona je ispričala kako joj je izgled, odnosno njezin nos, bio mana na početku karijere.

 

- Kad bi me pogledali na audiciji, rekli bi da nisam za tu ulogu - prisjetila se Bonnie, koja je glumačku karijeru počela u djetinjstvu. Završila je i školu glume kod pokojnog engleskoga glumca Georgea Rosea. Aarons je nakon brojnih neuspjeha nakratko napustila Hollywood i otišla je raditi u Europi. Tamo je snimala reklame i glazbene spotove te odigrala neke manje uloge. Kada se vratila u Hollywood, glumila je u trileru “Mullholand Drive”, biografskoj drami “Boksač” te romantičnoj komediji “Princezini dnevnici”.

Bonnie nikad nije objasnila kako to da kao većina glumica nije “pokleknula” plastičnoj kirurgiji. Filmski kritičari i publika ističu kako je Aarons nos postao prednost u žanru horora. Za njezinu ulogu sablasne časne sestre nije joj trebala neka posebna prostetika nego tek šminka i halja.

- Jako sam zahvalna što sam odigrala taj lik. Obožavam ulogu časne i odlično sam se zabavila - ispričala je Bonnie. Redatelj filma “Časna” Corin Hardy (43) istaknuo je kako Bonnie spada u kategoriju glumaca koji su upamćeni jer su utjelovili legendarne negativce.

The Nun Premiere

- Ravnopravna je s Robertom Englundom koji je odigrao Freddyja Kruegera te s Christopherom Leejem kojeg publika pamti kao Drakulu. Takvi glumci vas jednostavno hipnotiziraju i potpuno opsjednu lik koji tumače - objasnio je Hardy. Dodao je kako iz Bonnie isijava jedinstvena prisutnost i kako mu se svidjelo njezino lice koje je iznimno kinematografsko i jako zastrašujuće.

- Ima upečatljivo i lijepo lice i bez šminke, ono je poput neke vrste klasičnog, holivudskog lica i to je čini tako posebnom. Istodobno ima taj čelični pogled i blijede oči - ispričao je. Istaknuo je kako je upravo zbog tih osobina htio Bonnie u hororu te da se rijetko sreće takva vrsta pravoga karaktera.

- Prednost kod Bonnie je i što voli strašiti ljude i jako joj se sviđaju horori. Bilo je zabavno u pauzama od snimanja kada je prilazila ostalim glumcima i zastrašivala ih i radila im spačke - prisjetio se redatelj. Aarons je ispričala kako su je se kolege na setu u Rumunjskoj bojali kad se maskirala, a u jednom trenu je i sama vrisnula jer se jako prestrašila “nepoznatog bića” u svojoj blizini.

 

- U šator nam je uletio šišmiš i zagledao se u mene - rekla je Aarons. Glumica je utjelovila demonsku časnu i u hororima “The Conjuring 2” i “Annabelle: Creation”.

OVO JE BIZARNO: Teorije zavjere o Kardashianima, najslavnijoj obitelji na svijetu!

POGLEDAJTE I OVO:

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU TREĆE SEZONE 'LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC':

​​​​​​​

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu