Obavijesti

Show

Komentari 0

Nova doza 'Ludih Guinnessovih rekorda': Zabavnije nego prije

Nova doza 'Ludih Guinnessovih rekorda': Zabavnije nego prije
3

Nova sezona još je luđa, smješnija i zabavnija od prošle. Gledatelji će imati priliku vidjeti i Nikolu i mene u obaranju raznih rekorda, čak i u stvarima koje nikad prije nismo probali, kaže nova voditeljica Ana Klaudija

VIDEO

Najpoznatije svjetsko natjecanje u kojem nagrada nije medalja ni pehar već mjesto u prestižnoj knjizi, oduvijek je predstavljalo ultimativni uspjeh. Godine 2012. Guinnessovi rekordi pretočeni su u istoimeni televizijski show koji sve do danas okuplja milijune gledatelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:18

Popularna emisija vodi nas na putovanje po čitavom planetu, pokazujući nam da granicama ljudske mašte, kreativnosti, snage, a često i gluposti, uistinu nema kraja. Kroz nevjerojatne pothvate i najluđe pokušaje obaranja svjetskih rekorda gledatelje će ponovno voditi Nikola Vikić Topić, kojem će se u ovoj sezoni pridružiti novo lice, 25-godišnja Ana-Klaudija Štilinović. 

- Moja primarna struka je meteorologija i nju obožavam već dugo. No kao dijete imao sam mnogo ljubavi i hobija, poput znanosti, raznih eksperimenata, glume te zbijanja šala i pošalica na svoj i na tuđe račune. U formatima poput ovog na neki sam način spojio sve te svoje ljubavi - priča Nikola Vikić Topić koji ne krije sreću zbog voditeljskog angažmana i u ovoj sezoni. 

- Snimanja su jako zabavna i dinamična, mijenjamo po pet, šest lokacija na dan. Za cijelu ekipu koja sudjeluje na ovom projektu imam samo riječi hvale, u takvim je uvjetima lako i zabavno raditi - kaže.

Za razliku od Nikole, Ana-Klaudiji ovo je prva voditeljska uloga. Svestrana 25-godišnjakinja iz Zagreba apsolventica je agrobiznisa i ruralnog razvitka, a uz to je završila i stručno usavršavanje za voditelja u elektroničkim medijima. Ana-Klaudija se od osnovne škole bavi modelingom. Počela je s dječjim modnim revijama, a danas su iza nje brojni editorijali i kampanje čije je zaštitno lice.

Sebe opisuje kao vedru i radišnu osobu koja uvijek voli probati nešto novo i često si postavlja nove izazove, a ovaj je projekt jedan od njih.

- Moj dolazak na televiziju još mi uvijek nije stvaran, nevjerojatno je kako se sve poklopilo. Stvorili smo jako ugodnu i opuštenu radnu atmosferu, punu smijeha i zabave. Svi smo se zajedno topili na suncu, smijali pogreškama i bježali od komaraca. Naučila sam više nego što sam očekivala i veselim se sljedećim snimanjima. Boljeg kolegu od Nikole, pogotovo za probijanje leda, nisam mogla ni zamisliti - kaže Ana-Klaudija.

- Nova sezona još je luđa, smješnija i zabavnija od prošle. Gledatelji će imati priliku vidjeti i Nikolu i mene u obaranju raznih rekorda, čak i u stvarima koje nikad prije nismo probali. Ja ću tako po prvi put stati na role, a vidjet ćete i Nikolu u štiklama - poručuje Ana-Klaudija.

Kako izgleda najveća zbirka suvenira iz 'Ratova zvijezda', koliko se dugo može balansirati upaljenom kosilicom na bradi te kako se zove ponosni vlasnik najviše Guinnessovih rekorda na svijetu koji i dalje ne odustaje od svojih pohoda – sve to i puno više možete gledati već od 22. srpnja na RTL-u.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin