Obavijesti

Show

Komentari 23

Nova karijera: Transseksualna Salome sada kuha u bistrou

Nova karijera: Transseksualna Salome sada kuha u bistrou
2

Transseksualka Salome pomirila se što ne može imati djecu, a najbolja prijateljica joj je, tvrdi, čivava Kali. Kažu joj da izgleda “savršeno”, a sudjelovala je i u slovenskom “Masterchefu”

VIDEO

Kad shvatiš da neki pojedinci imaju probleme sami sa sobom i zato mrze sve oko sebe, niti ti opažaš njih niti oni doživljavaju tebe, rekla je Salome (48).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:19

Tvrdi da otkad je postala žena nije imala neugodnih situacija, a da je Slovenija po pitanju toga napravila korak naprijed. Najpoznatija transseksualka podrijetlom s Raba godinama živi u Sloveniji, a 2011. je promijenila spol.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Osjećam se kao i prije, naravno sad kao žena još jačom. Kažu da sam se uvelike promijenila nabolje. Mirnija sam, emotivnija i navodno ‘isijavam’ pozitivnu energiju. Sretan život je to što jesi, a ne što okolina očekuje od tebe - istaknula je Salome.

Stalno je u gužvi i radi nekoliko poslova istodobno.

- Trenutačno sam zaposlena u jednom bistrou kao kuharica, pišem kolumnu za časopis Imperij, ambasadorica sam Prokozmetike i pripremam stolni kalendar za 2018. Ima tu još nekoliko projekata, ali prerano je da govorim o njima. Sve u pravo vrijeme - kaže Salome.

Obično ustaje već u 5 sati, popije kavu i šeta sa svojom, kako je naziva, princezom čivavom Kali, za koju kaže da joj je najbolja prijateljica, a u bistro dolazi u 7 sati i radi smjenu od osam sati. Više ne sanja o posvojenju djeteta.

- Ne mogu imati svoju djecu tako da sam se pomirila što se tiče toga. To ne znači da ih ne volim - rekla je Salome. Živi u Ljubljani i tvrdi da je to najljepši grad u Europi.

- Ne bih je nikad mijenjala nizašto na svijetu, tu je moj dom i tu sam prošla moje najljepše trenutke, a i moji prijatelji su ovdje. Uu to, konačno me je Slovenija prihvatila točno takvu kakva sam - rekla je Salome, koja sljedeće godine ulazi u 50. godinu.

Kažu joj da izgleda “savršeno”, a sudjelovala je i u slovenskom “Masterchefu”. Ovog je ljeta uspjela ostvariti svoju veliku želju te je otputovala u New York, u kojemu je bila na konferenciji “RuPaul’s Drage Race”, i doživjela najljepši godišnji u životu. Kaže da to što ona radi u Americi je umjetnost.

- Mi smo zaostali 1000 godina za tom zemljom. Nažalost, rodila sam se na pogrešnome mjestu, ali vjerujem da su ovi prostori trebali jednu Salome - zaključila je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje