Obavijesti

Show

Komentari 0

Nova pozornica: MAC dodjela nagrada još veća i glamuroznija

Nova pozornica: MAC dodjela nagrada još veća i glamuroznija
4

Najavljeno je više od 1000m2 LED ekrana, preko 1200 inteligentnih rasvjetnih tijela, pirotehnika posljednje generacije, a sve to bit će instalirano na nevjerojatnih 400 motornih dizalica

VIDEO

Šest povezanih pokretnih bina, više od 800 m2 prostora na pozornici na kojoj će najveće zvijezde regije izvoditi specijalno osmišljene nastupe, najsuvremeniji LED ekrani koji će se sklapati i rasklapati, 1200 rasvjetnih tijela i do sada najveći show reflektora – tako bi se ukratko mogla opisati atmosfera i produkcija na predstojećem MAC-u, koji će biti održan 27. siječnja u Štark Areni u Beogradu. 

Produkcija manifestacije Music Awards Ceremony bit će još modernija i raskošnija nego prošle godine, najavljuju organizatori iz Skymusic-a, i obećavaju spektakl za gledatelje u Areni, kao i za sve one koji manifestaciju budu pratili na televizijama u šest zemalja: Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji, Crnoj Gori i Sloveniji. 

Kompletna oprema Skymusica, koji je poznat po tehničkoj produkciji koncerata domaćih i svjetskih zvezda, bit će prikazana na događaju u punom sjaju.

Kaskadno postavljene bine sa pokretnim elementima, i same će se “kretati” po prostoru Arene.

Najavljeno je više od 1000m2 LED ekrana, preko 1200 inteligentnih rasvjetnih tijela, pirotehnika posljednje generacije, a sve to bit će instalirano na nevjerojatnih 400 motornih dizalica. Usporedbe radi, na standardne koncertne produkcije u Areni instalira se oko 100 motornih dizalica, a MAC produkciji limit predstavlja samo nosivost krovne konstrukcije Štark Arene.

Specijalno osmišljene i režirane nastupe na MAC-u izvest će Lepa Brena, Jelena Rozga, Senidah, Buba Corelli i Jala Brat, Nina Badrić, Kaliopi, Tonči Huljić, Nevena Božović, S.A.R.S., Balkanopolis, Magnifico, Who See, Sara Jo, Oliver Mandić, Aleksandra Radović, a u planu je i specijalni zajednički nastup 11 glazbenika sa glumcem Viktorom Savićem.

Svečana dodjela nagrada na MAC-u 2020 trajat će oko 3 sata, a ceremoniju će prenositi najgledanije televizije u svim zemljama sudionicama.  

Prijenos uživo sa MAC carpeta počinje u 19:30, a live prenos manifestacije počinje u 21h.

Ulaznice se mogu nabaviti na tickets.rsa dio prihoda izdvaja se u humanitarne svrhe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

08:55

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...