Obavijesti

Show

Komentari 13

Nova šansa: Bella Hadid i The Weekend su ponovno zajedno?

Nova šansa: Bella Hadid i The Weekend su ponovno zajedno?
6

Prošlog mjeseca su šetali Parizom, gradom ljubavi, a nedavno su posjetili i Tokio zajedno, te javno to objavili na društvenim mrežama. Čak su Belli pripale i zasluge za fotografiranje Abela s prijateljima

VIDEO

Manekenka Bella Hadid (21) se navodno pomirila s pjevačem Abelom Tesfayem (28) poznatijim kao The Weeknd. Na društvenim mrežama su podijelili da su u isto vrijeme u Tokiju, a do sada par ima značajnu povijest iza sebe

U travnju 2015. započela je njihova ljubavna romansa, piše 'Rolling Stone'. Tada je Abel trebao raditi s njom, što mu je i bila želja, ali ga je Bella odbila. Mjesec dana nakon toga, 'US Weekly' je objavio da su manekenka i pjevač u vezi, ali niti jedno od njih to tada nije potvrdilo, iako su često bili u društvu zajedno.

Daily Front Row

U lipnju su ga novinari pitali je li zaljubljen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Da budem iskren, ne znam. Ne mislim da jesam. Možda. Ne, da, možda - neprecizno je odgovorio pjevač.

 

Gigi i Bella Hadid potpuno gole na naslovnici modnog časopisa
Gigi i Bella Hadid potpuno gole na naslovnici modnog časopisa

Nekoliko mjeseci poslije, napokon je 'procurio' dokaz. Bella i Abel su fotografirani kako se drže za ruke i izlaze iz noćnog kluba u New Yorku, a na modnoj reviji, on sjedio u prvom redu dok je Hadid šetala pistom. Nakon toga, mnogo puta su viđeni na spojevima u restoranima diljem države, od New Yorka do Los Angelesa. S njima su često bili Gigi Hadid (23) i njezin tadašnji dečko Joe Jonas (28).  

 

My new baby Hendrix ......I LOVE HIM!!!!!!!!!!! <3 <3

Objavu dijeli 🦋 (@bellahadid)

 

U listopadu 2015. Bella je objavila fotografiju njezinog novog psića, koji je bio rođendanski poklon od The Weeknda. Dva mjeseca nakon, Hadid se pojavila u njegovom spotu za pjesmu 'In The Night'. Istog tog mjeseca su počele kružiti glasine da par uzima 'pauzu' od veze, međutim prijatelji su rekli da su još uvijek zajedno i da tulumare na jahti u Miamiju. 


Daily Front Row

U veljači 2016. par se pojavio na crvenom tepihu na dodjeli Grammyja'jer je The Weekend bio nominiran za nekoliko njih. Nedugo nakon toga, Bella je prošetala Londonom i pokazala prsten na ruci, pa su krenule glasine da su 'pale' zaruke. No, nagađanja su bila lažna. Još nekoliko puta su se pojavili na crvenom tepihu, a onda je u kolovozu iste te godine manekenka propričala za 'Glamour' o njihovoj vezi i pojavljivanju na dodjeli nagrada. 

Prošetala u vrućim hlačicama i bez grudnjaka: Bella provocira
Prošetala u vrućim hlačicama i bez grudnjaka: Bella provocira

- Kao njegova djevojka, htjela sam biti tamo kako bih ga podržala. Kad sam vidjela njega tako sretnog dok je osvajao 'Grammyja', bila sam i ja sretna - rekla je Bella te dodala da ga voli. 


Iako su u listopadu 2016. išli zajedno u Tokio, objavljivali mnogo zajedničkih fotografija i djelovali sretno, sljedećeg mjeseca su prekinuli.

- Njihovi rasporedi su bili jako teški za uskladiti, a on se fokusirao na završavanje i promoviranje svog albuma - rekao je izvor za 'People', te dodao da još uvijek vole jedno drugo i da će ostati prijatelji. 


The Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit Gala - New York

Tijekom 2017. glazbenik je bio u vezi sa pjevačicom Selenom Gomez (26), sve dok se ona u listopadu nije pomirila s bivšim dečkom Justinom Bieberom (24).

Ljubav cvjeta: Selena Gomez uselila se k dečku Weekndu
Ljubav cvjeta: Selena Gomez uselila se k dečku Weekndu

Nakon tog prekida, htio se vratiti Belli, te ju je pitao želi li se družiti i nadoknaditi izgubljeno vrijeme, na što je ona pristala da vidi kako će se stvari odvijati.

- Ako ne budu opet u vezi, barem mogu biti dobri prijatelji - rekao je izvor za američke medije. 

 

No More Dreams 📸 : @bellahadid

Objavu dijeli The Weeknd (@theweeknd)

U travnju 2018. mediji su pisali kako se par ljubio na after partyju festivala Coachella, ali manekenka je jednostavno rekla da to nije ona i demantirala tvrdnje. Međutim, ubrzo nakon toga, fotografi su ih 'uhvatili' kako se grle i ljube u Cannesu, a prošlog mjeseca su šetali Parizom, gradom ljubavi.

VIDI OVO! Otkriveno koliko novaca zarađuje Kylie Jenner, jedna od najmlađih bogatašica na svijetu. 


Bojkotira donje rublje: Bella Hadid gola napravila 'svijeću'
Bojkotira donje rublje: Bella Hadid gola napravila 'svijeću'

Nedavno su posjetili i Tokio zajedno, te javno to objavili na društvenim mrežama. Čak su Belli pripale i zasluge za fotografiranje Abela s prijateljima. Čekaju se potvrde - jesu li pjevač i manekenka obnovili svoju staru ljubav ili su samo dobri prijatelji? 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život