Obavijesti

Show

Komentari 2

Novak Srzić preventivno je operirala i drugu dojku

Novak Srzić preventivno je operirala i drugu dojku
3

Čim se Hlo počela buditi nakon operacije, uz nju su bili njezini najbliži.... Kod nekih tipova raka dojke postoji 30-40 postotna šansa širenja bolesti

VIDEO

Hloverka Novak Srzić (51), nakon tri mjeseca, ponovno je u zagrebačkoj bolnici Dubrava. Liječnik Zdenko Stanec jučer na odjelu plastične kirurgije operirao je urednicu Informativnog programa. Operacija, kojom su joj preventivno uklonili i desnu dojku, trajala je nekoliko sati.
- Ne bih ništa komentirao - rekao je dr. Stanec. Da je operacija prošla dobro, rekla nam je Hoverkina sestra Ruža Novak.
- Upravo izlazim iz bolnice. Ne znam što bih rekla. Još je rano išta govoriti. Hloverka je u sobi za buđenje. Malo spava pa se budi... S liječnikom još nisam stigla razgovarati jer je bio u operacijskoj sali - rekla je Ruža Novak nekoliko sati nakon operacije. Hloverkin suprug Zvonko zamolio je za razumijevanje.
- Sve će vam reći Hloverka čim će moći razgovarati - rekao je Zvonko Srzić. Hloverki su liječnici na sistematskom pregledu početkom prosinca otkrili rak lijeve dojke. S obzirom da joj je posao stresan, mislila je da će dobiti moždani udar.
- Ne želim da me itko sažalijeva i ne želim da me tretiraju kao pacijenta - rekla je tada Hlo suprugu i djeci Ani i Anti saznavši da je bolesna. Sredinom prosinca Hloverka je bila na prvoj operaciji. Uklonili su joj tumor na lijevoj dojci.
- Pripremila sam se na sve. I za opadanje kose poslije kemoterapije. Saznala sam za majstora koji radi odlične perike od prirodne kose. Oko toga nemam kompleksa - govorila je.
Promijenila je i način života. Zdravije jede, uglavnom voće i povrće, manje puši, a suprug ju je naručio i kod bioenergetičara.

NAKON OPERACIJE ODMAH NA POSAO
Samo tjedan i pol nakon prve operacije, Hloverka se vratila na televiziju. Nije uzela ni dan bolovanja nakon što su je iz bolnice pustili kući. Na televiziji je odmah prionula na posao smišljajući novu emisiju. Preforsirala se pa joj je na kraju prvog radnog dana pozlilo.
- Nije ni čudo. Priznajem, nisam slušala savjete onih koji su mi rekli da ravno iz bolnice na posao idu samo luđaci - objasnila je tada.
I prije druge operacije Hloverka je najavila brzi povratak na Prisavlje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja