Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nove optužbe protiv Afflecka: Stavio mi je prst među guzove

None Foto: PA/PIXSELL, Instagram

Make up artistica Annamarie Tendler na Twitteru je opisala neugodan susret s Affleckom na dodjeli Zlatnih globusa prije tri godine. Glumac ju je tada, tvrdi zgrabio za guzu i gurnuo prst među njih

Bena Afflecka (45) napali su da je 'šlatao' zvijezdu 'One Tree Hilla'. Glumac se ispričao Hilarie Burton, a sada su počele pljuštati nove optužbe.

Make up artistica Annamarie Tendler na Twitteru je opisala neugodan susret s Affleckom na dodjeli Zlatnih globusa prije tri godine.

- I ja bi željela ispriku Bena Afflecka koji me zgrabio za guzu - napisala je. Kasnije je dodala da je hodao pored nje, zgrabio joj guzove i gurnuo prst među njih.

- Mislim da je htio da ispadne da me pokušava maknuti s puta, no umjesto za leđa primio me za stražnjicu - tvrdi Annamarie.

Mnogi Twitteraši tješili su Tendler koja je dodala kako se nije uspjela snaći u toj situaciji.

Komentari (119)
  • Ček malo!? Ako se ne varam, kad mi napišemo nešto u stilu naslova ovog članka obriše nam se komentar. Znači od danas se u komentarima smije slobodno koristiti rečenica: "guranje prstiju među guzove"? Ili trrba napisati guranje prstiju među _uzove? Mislim, tek toliko da znamo kriterije kažnjavanja.

    12. 10. 2017,   21:58
  • Aflek je iz Like?

    12. 10. 2017,   22:16
  • Kod nas se to zove rukovanje. Bar je tako sud odlučio u poznatom slučaju košarkašice.

    12. 10. 2017,   23:16