Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nove optužbe protiv Afflecka: Stavio mi je prst među guzove

Komentari (119)
 • Ček malo!? Ako se ne varam, kad mi napišemo nešto u stilu naslova ovog članka obriše nam se komentar. Znači od danas se u komentarima smije slobodno koristiti rečenica: "guranje prstiju među guzove"? Ili trrba napisati guranje prstiju među _uzove? Mislim, tek toliko da znamo kriterije kažnjavanja.

  12. 10. 2017,   21:58
 • Aflek je iz Like?

  12. 10. 2017,   22:16
 • Kod nas se to zove rukovanje. Bar je tako sud odlučio u poznatom slučaju košarkašice.

  12. 10. 2017,   23:16
 • Licemjerka željna pažnje dobro da se nije sjetila za 50 godina da ju je aflek strašno napastvovao nju tako poštenu !!!

  12. 10. 2017,   21:16
 • Hahhahahha. Valjam se po podu Medju guzove Hahahahahah

  12. 10. 2017,   21:44
 • dobila licki pozdrav .kaj sad

  12. 10. 2017,   21:05
 • Ovo mi sliči kao teorija kaosa....nešto se valja iza brda. Ako netko misli da su ove optužbe nastale slučajno i kooridinirane, mislim da griješi. Ima neka pozadina koju možda sada ne možemo dokučiti ali ćemo ubrzo. Sjetite se samo orkestriranih napada na Mel Gibsona. To ne znači da se navedeno nije dogodilo ali se čekao trenutak da se upravo sada počinje objavljivati.

  12. 10. 2017,   21:19
  • Gibson je dirnuo u osinje gnijezdo i zato je bio na (((Hollywood-ovoj))) crnoj listi sve dok se nije javno ispričao.

   13. 10. 2017,   08:42
  • Zna se tko upravlja "tvornicom snova" i čija se pravila moraju poštivati. Isti oni koji imaju i "nadležnost" šireg društvenog djelovanja i funkcioniranja i koji su premreženi u najjačim sektorima svjetkog gospodarskog i zabavljačkog biznisa. S njima se nije za zahebavati.

   13. 10. 2017,   08:55
  • Da, makar mislim da znam u čemu je problem i zašto su žrtvovali baš svog redatelja...Rade sve veći jaz između muškaraca i žena. Ne znam jeste li čitali Istanbulsku konvenciju koju hoće progurati kao "prava žena" međutim tu je najmanje riječ o pravima i praktički bi se svaki muškarac u osnovi tumačio kao nasilnik. Da ne govorim kako se želi skroz ukinuti spol i postavljanje unisexa, kontrola reprodukcije...Šta mislite zašto im je obrazovanje toliko važno i zašto vrište iz svega glasa kada im netko dirne u njega? Pa upravo su to isto radili nacisti 30-ih godina kada su djeca prijavljivala roditelje u školu jer je to pisalo u tadašnjoj reformi pbrazovanja. Pogledajte da to isto piše u našoj odnosno europskoj...Želi se ovime uništiti skroz odnos između žene i muškarca, uništiti obitelj i stvoriti generacija ovisna i podložna sustavu odnosno državi. Sjetite se samo klinaca od 13 i 14 godina na kraju ww2 rata koji su jurišali ispranih mozgova kada je Hitleru ponestalo vojnika. Svi znamo da je Hollywood pun bolesnika, međutim zašto baš sada izlazi nakon toliko godina, zašto Bill Cosby također baš sada nakon 40 godina silovanja, a svi su to znali. Danas se često pod prava žena gura ono što većina žena odbacuje, a iskreno nema ni veze sa njima. Stvara se jedan bolesan sustav, a kada se pogleda financiranje udruga, medija dolazi od jednih te istih ljudi.

   13. 10. 2017,   18:04
  • Arizin, odlično komentirano. Ja sam nešto palamudio u rukavicama ali ti si to precizirao. I dalo bi se o tome na široko. Osnovno je da postoji jedna veća i šira agenda i namjera u mijenjanju ljudske svijesti, navika, razmišljanja, razvijanja nekritičnosti, propitivanja, kontrole. O svima postoje dosjei samo se po potrebi vade i koriste. Svatko od ovih koji misle da su bogom dani u Hoolywoodu nisu ništa drugo nego u teškoj zabludi. Patetično i prosto je rečeno ali su "potpisali ugovor s đavlom". Tu zaista nema mjesta čuđenju. Još jednom bravo za komentar!

   13. 10. 2017,   20:10
  • @emilzatopek Evo izgleda da smo bili u pravu, jel vidiš kako se nastavlja sa optužbama, svaki dan par novih...Jučer Spacey, danas Hoffman i more drugih glumaca/političara i javnih osoba. Kao da je netko "iza zavjese" rekao idemo stvorit ovaj kaos i evo...Strašno je koju moć imaju pogotovo danas u vrijeme facebooka, instagrama i ostalih socijalnih mreža gdje je mogućnost manipulacije na temelju emocija i stvaranja glupih ovaca na samom vrhuncu.

   1. 11. 2017,   17:07
  • Imaju jednu jedno neprocjenjivo jako oružje a to su mediji unatoč tome što kako kažeš u doba faceboka i mreža bi se na tren moglo pomisliti kako je teško utjecati. I ovdje ne možeš uvijek pisati što želiš. Zanimljive su tvoje komparacije s buđenjem nacizma 30-tih godina 20-tog stoljeća ali ništa nije slučajno. Imaju sve TV mreže, tiskovine, postavljaju predsjenike država/vlada...ovdje zalazimo u temu koja je puno šira. Prije 6-7 godina pročitao sam knjigu "Korporatizam - tajna vlada novog svjetskog poretka" od Jeffrey Grupp. Bio je i kod Mišaka gost i sad se može pogledati emisija pa ako te zanima pogledaj. Isto tako ako imaš nešto za preporučiti slobodno to učini.

   1. 11. 2017,   19:51
  • Evo ja nisam stigao pročitati još ne jednu od ovih koje sam dobio na preporuku, ali moram...Jedan odličan lik mi je ove preporučio "Stoljeće rata" i "Bogovi novca" od Williama Engdhala . Također svima poznata 1984 Orwell, zatim kada govorimo o medijima otac današnje propagande Židov koji je pokrenuo Amere u WW1 Edward Bernays istoimena knjiga Propaganda i kažu dobra stvar None Dare Call It Conspiracy iz 1972 godine. Posebno mi se sviđaju te zadnje jer govore o tome u vremenu kada o tome nitko nije imao pojma tako da njihova saznanja o takvim stvarima su puno dublja nego danas kada se svašta prodaje. U to vrijeme morali su imati malo bolje izvore...Hvala ti na ovoj preporuci moram krenut ovaj tjedan čitat :) Inače evo malo pogledaj ludilo koje se događa na fakultetima. Ja još ne vjerujem https://www.youtube.com/watch?v=DZKRz1QXtC4

   2. 11. 2017,   23:08
 • A sto si sutila 3 godine???

  13. 10. 2017,   06:56
 • Mislim da ona to govori zbog razočaranja jer je stao samo na tome, a ona je očekivala još nešto među guzove

  12. 10. 2017,   23:21
 • Pa sta je hodala gola kad je to uspio?! Ne kuzim! Taj hollywood je totalno uvrnut!

  12. 10. 2017,   22:05